Χριστούγεννα στο Netflix…

Οι ταινίες με θέμα τη γιορτή των Χριστουγέννων κυριαρχούν αυτές τις μέρες και είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς. Στην πλατφόρμα του Netflix, υπάρχει πληθώρα τέτοιων ταινιών, ενώ αρκετές από αυτές αποτελούν και πρωτότυπες παραγωγές του δημοφιλούς καναλιού. Μερικές από αυτές τις ταινίες είναι οι εξής;

 

Χριστούγεννα 5 Αστέρων

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν. Μια αντιπροσωπεία Ιταλών πολιτικών, με επικεφαλής τον πρωθυπουργό, πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ουγγαρία.

Πέρα από την πολιτική ατζέντα, ο πρωθυπουργός σχεδιάζει να περάσει κρυφά τον λιγοστό ελεύθερο χρόνο του με μια νεαρή βουλευτίνα που συνοδεύει την αντιπροσωπεία.

Όλα μοιάζουν να κυλούν άψογα, μέχρι που οι αδέξιοι εραστές βρίσκουν ξαφνικά ένα πτώμα στη σουίτα του ακριβού ξενοδοχείου που διαμένουν. Για να μην αποκαλυφθεί η σχέση τους και για να γλιτώσουν από τον κυκεώνα ενός σκανδάλου, βασίζονται στην πολύτιμη βοήθεια του βοηθού του πρωθυπουργού. Η ημέρα που έπεται είναι δύσκολη, αξημέρωτη, γεμάτη με ξαφνικές και ασταμάτητες ανατροπές. Ευχάριστη και απολαυστική κωμωδία, γεμάτη γέλιο και μια γερή δόση καυστικής πολιτικής σάτιρας!

Τα Χριστούγεννα 5 Αστέρων, σε σενάριο του Ενρίκο Βανζίνα και σκηνοθεσία του Μάρκο Ρίζι, είναι αφιερωμένα στη μνήμη του Κάρλο Βανζίνα.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Μάσιμο Γκίνι, Ρίκι Μέμφις, Μαρτίνα Στέλλα, Πάολα Μινατσόνι, Μάσιμο Τσαβάρο, Αντρέα Όσβαρτ, Ρικάρντο Ρόσι, Μπιάτζο Ίτσο και Ραλφ Πάλκα, ενώ το σενάριο είναι βασισμένο στην κωμωδία Out of Order του Ρέι Κούνι.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 7 Δεκεμβρίου 2018.

 

Διπλή Πριγκίπισσα (The Princess Switch) 

H Βανέσα Χάτσενς πρωταγωνιστεί στην ταινία στο ρόλο της Στέισι ΝτεΝόβο, μιας Αμερικανίδας ζαχαροπλάστη που αποφασίζει να πάρει μέρος σε έναν διαγωνισμό που πραγματοποιείται στη φανταστική χώρα Μπελγκράβια. Mόλις φτάσει στη μικρή χώρα, συναντά τη Δούκισσα Μαργαρίτα, τη σωσία της, η οποία την πείθει να αλλάξουν θέσεις!…

Διαβάστε   Η αιματηρή οργισμένη εκδίκηση μιας μάνας στην συναρπαστική ινδική σειρά του Netflix "Mai"

Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει υπογράψει ο Μάικ Ρολ, ενώ για το σενάριο είναι υπεύθυνοι οι Ρόμπιν Μπερνχάιμ και Μέγκαν Μέτζερ. Πρωταγωνιστούν οι Βανέσα Χάτσενς, Σαμ Παλάντιο, Νικ Σαγκάρ, Αλέξα Αντεοσάν, Σουάν Μπράουν και Τζο Κάμερον Μπράουν.

Η ταινία είναι διαθέσιμη σε streaming από το Netflix από τις 16 Νοεμβρίου 2018.

 

Τα Χριστούγεννα της Άντζελα (Angela’s Christmas)

Βασισμένη στο αγαπημένο παιδικό βιβλίο του Φρανκ Μακ Κορτ (συγγραφέα των βραβευμένων με Πούλιτζερ απομνημονευμάτων “Οι Στάχτες της Άντζελα”), η ταινία Τα Χριστούγεννα της Άντζελα αφηγείται την αστεία, συγκινητική και σπαραχτική ιστορία για τη δύναμη της οικογένειας και την αγνή επιθυμία ενός παιδιού να εξασφαλίσει ότι τα Χριστούγεννα όλοι νιώθουν ασφάλεια, ζεστασιά και αγάπη.

Η ταινία ανήκει στο είδος των κινουμένων σχεδίων, ενώ την σκηνοθεσία υπογράφει ο Ντέιμιαν Ο’Κόνορ.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 30 Νοεμβρίου 2018.

 

Τα Χρονικά των Χριστουγέννων (The Christmas Chronicles)

Τα Χρονικά των Χριστουγέννων, μια χριστουγεννιάτικη περιπέτεια του παραγωγού Κρις Κολόμπους (Μόνος στο Σπίτι, Χάρι Πότερ), σε σκηνοθεσία του Κλέι Κέιτις (Angry Birds: Η Ταινία), αφηγούνται την ιστορία της Κέιτ (Ντάρμπι Καμπ) και του Τέντι (Τζούντα Λιούις). Τα δύο αδέρφια περιμένουν την Παραμονή Χριστουγέννων για να απαθανατίσουν τον Άι Βασίλη (Κερτ Ράσελ) στην κάμερα, ένα σχέδιο που παίρνει απρόσμενη τροπή και μετατρέπεται σε ένα ταξίδι, σχεδόν ασύλληπτο για τα περισσότερα παιδιά. Με το που καταλαβαίνουν ότι ο Άι Βασίλης έφτασε, μπαίνουν κρυφά στο έλκηθρό του, το χαλάνε και καταστρέφουν σχεδόν τα Χριστούγεννα. Κατά τη διάρκεια μιας ξέφρενης νύχτας, η Κέιτ και ο Τέντι συνεργάζονται με έναν Άι Βασίλη, που όμοιό του δεν έχετε ξαναδεί, και τα πιστά Ξωτικά του, για να σώσουν τα Χριστούγεννα πριν να είναι πολύ αργά.

Διαβάστε   "Η Οργή του Θεού": ένα αριστουργηματικό θρίλερ από την Αργεντινή στην πλατφόρμα του Netflix...

Η ταινία είναι διαθέσιμη σε streaming από το Netflix από τις 22 Νοεμβρίου 2018.

 

Χριστουγεννιάτικη Κληρονομιά (Christmas Inheritance)

Πριν η φιλόδοξη Έλεν Λάνγκφορντ αναλάβει την εταιρεία του πατέρα της ,πρέπει να φέρει εις πέρας μια ειδική αποστολή: Να παραδώσει μια ευχετήρια κάρτα Χριστουγέννων στον πρώην συνεργάτη του πατέρα της. Το ταξιδι που έμοιαζε ότι θα κρατήσει 1-2 μέρες, φαίνεται οτι θα παραταθεί, καθώς μια σφοδρή χιονοθύελλα την αναγκάζει να μείνει παραπάνω στο Snow Falls, όπου θα γνωρίσει τον ρομαντισμό και θα καταλάβει τη σημασία του ταξιδιού της.
Πρωταγωνιστούν οι Ελίζα Τέιλορ, Τζέικ Λέισι και Άντι ΜακΝτάουελ, ενώ τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Έρνι Μπάρμπαρας.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 15 Δεκεμβρίου 2017.

 

El Camino Christmas

Όταν ο Έρικ Ροθ ξεκινάει ένα αυθόρμητο ταξίδι για να βρει τον πατέρα που ποτέ δεν γνώρισε, φτάνει να τον αποζητά στην απόμακρη, ερημική πόλη Ελ Καμίνο της Νεβάδα. Εκεί, όμως, θα τον εκλάβουν από λάθος για έμπορο ναρκωτικών οι ηλίθιοι που έχουν την άσκηση του νόμου εκεί, και θα καταλήξει σφηνωμένος σε μια ληστεία σε κάβα, πλάι σε πέντε ακόμα χαμένες ψυχές. Κι όλο αυτό, κατά τη διάρκεια της παραμονής των Χριστουγέννων, κι ενώ ο ένας από τους πέντε είναι ο πατέρας του.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Ντέιβιντ Τάλμπερτ, ενώ για το σενάριο είναι υπεύθυνοι οι Θίοντορ Μέλφι και Κρίστοφερ Βένερ. Πρωταγωνιστούν οι Βίνσεντ Ντ’ Ονόφριο, Τζέσικα Άλμπα, Τιμ Άλεν, Κίμπερλι Κουίν, Νταξ Σέπαρντ.

Η ταινία είναι διαθέσιμη σε streaming από το Netflix από τις 8 Δεκεμβρίου 2017.

 

Διαβάστε   Τεντ Σαράντος: οι ασιατικές παραγωγές του Netflix θα βρουν φανατικό κοινό, τόσο στην πατρίδα τους, όσο και αλλού...

Ο Πρίγκιπας των Χριστουγέννων (A Christmas Prince)

Το A Christmas Prince είναι μια νέα τηλεταινία από το Netflix, με τον Άλεξ Ζαμν να σκηνοθετεί και την Κάρεν Σκάλερ να υπογράφει το σενάριο. Η υπόθεση αφορά μια δημοσιογράφο, η οποία θα πάει να δουλέψει ως νταντά σε έναν playboy πρίγκιπα προκειμένου να καταφέρει να βγάλει “λαβράκι”, όμως τελικά θα τον ερωτευτεί.
Πρωταγωνιστούν οι Τομ Νάιτ, Ρίτσαρντ Άστον και Θίο Ντέβενι.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 17 Νοεμβρίου 2017.

*Η φωτογραφία του θέματος προέρχεται από την ταινία “Τα Χρονικά των Χριστουγέννων”.