“Ένας Άλλος Εαυτός”: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της νέας τουρκικής δραματικής σειράς του Netflix

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα κλιπ με τις πρώτες εικόνες από το Ένας Άλλος Εαυτός (Another Self, Zeytin Ağacı), μια νέα τουρκική δραματική σειρά που διερευνά κατά πόσο μπορούμε να ξεπεράσουμε σχεδόν όλα τα αδιέξοδα της ζωής αν αποδεχτούμε το δεδομένο παρελθόν και έχουμε μια ζεστή, τρυφερή, χαρούμενη και ελπιδοφόρα διάθεση.

Σχετικά με το Ένας Άλλος Εαυτός

Η φιλία των Αντά (Τουμπά Μπουγιουκουστούν), Σέβγκι (Μποντσούκ Γιλμάζ) και Λεϊλά (Σέντα Μπακάν), που γεννήθηκε στο πανεπιστήμιο, εξελίχθηκε σε μια φιλία που τους δίνει δύναμη ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές. Η Αντά είναι μια επιτυχημένη χειρουργός και η Σέβγκι είναι μια φιλόδοξη δικηγόρος. Η Λεϊλά, σε αντίθεση με τις άλλες δύο φίλες, ποτέ δεν προσπάθησε να κάνει καριέρα. Ζει ευτυχισμένη με τον άντρα και τον γιο της. Όμως, ο ισχυρός δεσμός των τριών γυναικών περνά την πιο σκληρή δοκιμασία όταν η Σέβγκι μαθαίνει ότι έχει καρκίνο. Αντί να ακούσει την Αντά και να κάνει θεραπεία σε νοσοκομείο, η Σέβγκι ελπίζει σε κάτι τελείως διαφορετικό. Ζητά από τη Λεϊλά να την πάει στο Αϊβαλί για να βρει έναν μυστηριώδη άντρα, τον Ζαμάν (Φουράτ Τανούς). Όταν συνειδητοποιούν ότι δεν υπάρχει τρόπος να αλλάξουν τη γνώμη της Σέβγκι, ξεκινούν απεγνωσμένα και οι τρεις το ταξίδι.

Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι πόσο αυτό το ταξίδι θα αλλάξει τελείως τη ζωή τους. Αυτή η αναζήτηση, που ξεκίνησε η Σέβγκι, θα προκαλέσει αναπάντεχα γεγονότα, όχι μόνο στη ζωή της ίδιας αλλά και στις ζωές της Αντά και της Λεϊλά.

Το κάστ τού Ένας Άλλος Εαυτός αποτελούν ονόματα όπως οι Τουμπά Μπουγιουκουστούν, Σέντα Μπακάν, Μποντσούκ Γιλμάζ, Μουράτ Μποζ, Φουσούν Ντεμιρέλ, Φουράτ Τανούς, Ριζά Κοτζάογλου και Σερκάν Αλτουνοράκ.

Διαβάστε   "Τα Πάθη της Ζαν Ντ' Αρκ": δωρεάν streaming προβολή της ταινίας του Καρλ Ντράγιερ από τη σελίδα iCineman

Η σειρά θα είναι διαθέσιμη σε streaming από το Netflix στις 28 Ιουλίου 2022.