“Τρεις Μικρές Κυρίες”: Το κλασικό μυθιστόρημα της Λουίζα Μέι Άλκοτ μεταφέρεται στο Netflix και είναι γεμάτο σκοτεινές ανατροπές και εκπλήξεις

Τι θα κάνατε αν είχατε πολλά λεφτά; Έχοντας περάσει μια ζωή στη φτώχεια, τρεις αδελφές ήρθαν αντιμέτωπες με αυτό το ερώτημα όταν ξαφνικά είδαν μπροστά τους ένα μυστηριώδες ποσό αξίας 70 δισ. γουόν.

Η νοτιο-κορεάτικη σειρά 12 επεισοδίων Τρεις Μικρές Κυρίες, που έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 3 Σεπτεμβρίου, είναι γεμάτη ανατροπές και εκπλήξεις, καθώς τρεις αδελφές έρχονται αντιμέτωπες με την πλουσιότερη οικογένεια της Κορέας.

Η σκηνοθέτρια Κιμ Χι-γουόν, που σκηνοθέτησε τη σειρά Βιντσέντζο, δήλωσε ότι ήθελε να “φτιάξει μια ιστορία που θα βρει απήχηση στο κοινό, που καλύπτει τόσο την καθημερινότητά μας όσο και τα πιο άπιαστα όνειρά μας”.

Η σεναριογράφος Τσουνγκ Σεό-κιουνγκ, γνωστή κυρίως για την Υπηρέτρια και για το πιο πρόσφατο Decision to Leave, δήλωσε ότι φαντάστηκε τις αδελφές στο κλασικό μυθιστόρημα της Λουίζα Μέι Άλκοτ “Μικρές Κυρίες” να ζουν στο σήμερα και αναρωτήθηκε σε πρώτη φάση τι θα συνέβαινε αν οι αδελφές έρχονταν στην Κορέα.

Ένα φτωχό περιβάλλον, το δέλεαρ του εύκολου χρήματος και τρεις αδελφές με ξεχωριστές προσωπικότητες, τις οποίες υποδύονται σπουδαίες ηθοποιοί: αυτή είναι η συνταγή ενός καθηλωτικού δράματος γεμάτου μυστήριο.

Τρεις ηθοποιοί που δέθηκαν ως αδελφές

Η Κιμ Γκο-εούν υποδύεται την Ο Ιν-τζου, την εργατική και εξαντλημένη μεγαλύτερη αδελφή που νιώθει την υποχρέωση να παρέχει τα προς το ζην στην οικογένεια. Η Κιμ έχει διακριθεί για τις υποκριτικές της ικανότητες στα ρομαντικά δράματα φαντασίας Guardian: The Lonely and Great God και Ο Βασιλιάς: Αιώνιος Μονάρχης. Τώρα, διευρύνει το υποκριτικό της φάσμα παίζοντας τη δολοπλόκα μεγάλη αδελφή που παίρνει μεγάλα ρίσκα για τα χρήματα.

Διαβάστε   "Το Ορόσημο": μια οδυνηρή, λυρική ματιά στη ζωή ενός οδηγού φορτηγών...

Η Ναμ Τζι-χιουν από το επιτυχημένο 100 Ημέρες, Πρίγκιπά μου υποδύεται τη μεσαία αδελφή Ο Ιν-κιουνγκ, μια δημοσιογράφο με ισχυρές πεποιθήσεις, η οποία αποδεικνύεται πιο σοφή από τη μεγαλύτερη αδελφή της. Η Παρκ Τζι-χου, που πιο πρόσφατα είδαμε στο Είμαστε Όλοι Νεκροί, είναι η Ο Ιν-χιε, η ευαίσθητη μικρότερη αδελφή, μια καλλιτεχνική φύση, την οποία προστατεύουν οι μεγαλύτερες αδελφές της.

Η σκηνοθέτρια Κιμ δήλωσε: “Οι τρεις ηθοποιοί έχουν τόσο καλή χημεία, με τις ευγενικές τους προσωπικότητες και τον επαγγελματισμό τους. Στηρίζουν η μία την άλλη και δημιουργούν έτσι την ιδανική παρέα”.

Εξύμνησε επίσης τη σχεδιάστρια παραγωγής Ρίου Σέονγκ-χι για την “τέλεια δουλειά που έκανε και δημιούργησε την τέλεια εικόνα” με περίτεχνα σκηνικά, καθώς και τον συνθέτη Παρκ Σε-τζουν για τα τραγούδια από διαφορετικά είδη, όπως κλασική μουσική. Η Κιμ, που συνεργάστηκε με τον Παρκ στο Βιντσέντζο, δήλωσε ότι η μουσική του “πρόσθεσε δύναμη σε όλη την παραγωγή”.

Στο καστ συμμετέχουν επίσης ο Γουί Χα-τζουν από το επιτυχημένο Το Παιχνίδι του Καλαμαριού και οι βετεράνοι ηθοποιοί Ουμ Κι-τζουν και Ουμ Τζι-γουόν.