Το Netflix σχεδιάζει να εισβάλλει στην Κίνα!..

Το Παιχνίδι των Θυμάτων, μια πρωτότυπη σειρά του Netflix στα Κινέζικα, θα επιστρέψει για μια δεύτερη σεζόν με την ίδια ομάδα παραγωγής και επικεφαλής τους βραβευμένους παραγωγούς Χανκ Τσενγκ και Φιλ Τανγκ από την Greener Grass Production.

Το Παιχνίδι των Θυμάτων, σεζόν 2 σηματοδοτεί την πρώτη φορά που η παγκόσμια πλατφόρμα streaming ανανεώνει έναν πρωτότυπο τίτλο σε γλώσσα από την περιοχή της Κίνας. Η νέα σεζόν θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα αποκλειστικά στο Netflix το 2022.

“Από το σενάριο μέχρι και την οθόνη, είμαστε περήφανοι για τη δημιουργία της σειράς ‘Το Παιχνίδι των Θυμάτων’ ως ενός αμιγώς πρωτότυπου τίτλου από την Ταϊβάν”, δήλωσαν οι Τσενγκ και Τανγκ. “Αυτή η ανανέωση του Netflix ανοίγει νέα σελίδα για την τοπική βιομηχανία της ψυχαγωγίας και τη διείσδυσή της στη διεθνή σκηνή. Ήρθε η ώρα να φανερώσουμε την πραγματική δύναμη των πρωτότυπων ιστοριών από την Ταϊβάν. Με πολύ μεγάλη χαρά επιβεβαιώνουμε ότι οι σκηνοθέτες Ντέιβιντ Τσουάνγκ και Άλεν Τσεν, καθώς και η ομάδα παραγωγής θα βρεθούν ξανά στα γυρίσματα. Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που θα παρουσιάσουμε τη δεύτερη σεζόν σε θεατές από όλο τον κόσμο, μια σεζόν που θα είναι ακόμη πιο συναρπαστική και καθηλωτική από την πρώτη”.

Μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του στις 30 Απριλίου αυτού του χρόνου, το Παιχνίδι των Θυμάτων δέχτηκε διθυραμβικές κριτικές από τους φαν και αναγνωρίστηκε από τον χώρο, κερδίζοντας 8 υποψηφιότητες στην 55η τελετή απονομής των σημαντικών βραβείων Golden Bell της Ταϊβάν, όπου και διατηρεί το προβάδισμα.

Το Παιχνίδι των Θυμάτων διεκδικεί βραβεία Golden Bell για τις εξής κατηγορίες:

    • Καλύτερη Τηλεοπτική Σειρά
    • Α’ Ανδρικός Ρόλος σε Τηλεοπτική Σειρά: Τζόσεφ Τσανγκ
    • Καλύτερη Πρωτοεμφανιζόμενη Ηθοποιός σε Τηλεοπτική Σειρά: Μουν Λι
    • Καλύτερη Σκηνοθεσία σε Τηλεοπτική Σειρά: Ντέιβιντ Τσουάνγκ, Άλεν Τσεν
    • Καλύτερο Σενάριο σε Τηλεοπτική Σειρά: Σου-Τινγκ Λιανγκ, Ρούι Σου
    • Καλύτερη Φωτογραφία: Ζι-Χουάν Λιου
    • Καλύτερο Μοντάζ: Μενγκ-Ρου Τζιέ, Γι-Νινγκ Τζιάνγκ
    • Καλύτερος Καλλιτεχνικός Σχεδιασμός: Γιουάν Σου (Τζιάν-Αν Λιάο), Σιάο-Ρου Σι, Τσου Σου (Τζιά-Γι Τζου), Σιάν-Κονγκ Γκουό
Διαβάστε   Τι θα στριμάρει τον Μάρτιο στο Netflix