Το Netflix εξασφάλισε την ταινία “The Electric State” των αδερφών Russo με πρωταγωνιστές τους Millie Bobby Brown και Chris Pratt

Το Netflix ανακοίνωσε πως εξασφάλισε την ταινία της AGBO The Electric State, μια προσαρμογή του ομώνυμου εικονογραφημένου μυθιστορήματος του Σίμον Στόλενχαγκ. Η ταινία λαμβάνει χώρα σε έναν ρετρό φουτουριστικό κόσμο στο παρελθόν, όπου μια ορφανή έφηβη (Μίλι Μπόμπι Μπράουν) ταξιδεύει στην Αμερικανική Δύση παρέα με ένα γλυκό αλλά μυστηριώδες ρομπότ και έναν εκκεντρικό περιπλανώμενο, αναζητώντας τον μικρό της αδελφό.

Τη σκηνοθεσία της σειράς έχουν αναλάβει οι αδελφοί Τζο και Άντονι Ρούσο, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Κρίστοφερ Μάρκους και Στίβεν ΜακΦίλι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Κρις Πρατ θα συμπρωταγωνιστεί στην ταινία, στο πλευρό της Μίλι Μπόμπι Μπράουν.

Το The Electric State διευρύνει τη συνεργασία των αδελφών Ρούσο και της AGBO με το Netflix μετά την κυκλοφορία της ταινίας με πρωταγωνιστή τον Κρις Χέμσγουορθ Τάιλερ Ρέικ: Η Φυγάδευση, που κυκλοφόρησε το 2020. Η συνεργασία αυτή περιλαμβάνει επίσης το Τάιλερ Ρέικ: Η Φυγάδευση 2, το οποίο ολοκλήρωσε πρόσφατα τα γυρίσματά του, καθώς και το πολυαναμενόμενο The Gray Man με πρωταγωνιστές τους Ράιαν Γκόσλινγκ, Κρις Έβανς και Άνα ντε Αρμάς.

Η παραγωγή του The Electric State θα ξεκινήσει αυτό το φθινόπωρο.

Διαβάστε   "Baby Reindeer": Μια απίστευτη, αληθινή ιστορία stalking που δεν μοιάζει με καμία άλλη...