“Το Όνομά μου”: Το Netflix επιβεβαίωσε την κυκλοφορία της νέας πρωτότυπης νοτιο-κορεάτικης σειράς μέσω μιας αφίσας-teaser

Το Netflix επιβεβαίωσε μέσω μιας αφίσας-teaser ότι στις 15 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει η σειρά Το Όνομά μου. Το Όνομά μου έχει κεντρική ηρωίδα μια φιλέκδικη γυναίκα που μπαίνει σε μια εγκληματική οργάνωση και γίνεται μυστική αστυνόμος για να βρει τον δολοφόνο του πατέρα της. Ο σκηνοθέτης Κιμ Τζιν-Μιν έχει συνεργαστεί ήδη με το Netflix στην αγαπημένη σειρά Εξωσχολικά Μαθήματα (Extracurricular), μια αντισυμβατική ιστορία με θέμα τις πιο σκοτεινές πτυχές εφήβων μαθητών. Το Όνομά μου (My Name), η πολυαναμενόμενη δεύτερη συνεργασία του με το Netflix, έρχεται στο προσκήνιο με την παρουσίαση της αφίσας-teaser.

Στην αφίσα-teaser, εμφανίζεται το κείμενο, “Κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Ο εχθρός μου, η εκδίκησή μου”, το οποίο συνοδεύεται από την εικόνα τής Χαν Σο-χι, την οποία οι θεατές βλέπουν για πρώτη φορά έτσι. Στο Όνομά μου, η ηθοποιός ερμηνεύει την Τζι-γου με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο σε σχέση με τους άλλους γνωστούς της ρόλους, όπως τη Για Ντα-γκέονγκ στο The World of the Married και τη Γιου Να-μπι στο Ωστόσο. Στην αφίσα, στέκεται σε ένα σκοτεινό σοκάκι με βαθιές χαρακιές στο πρόσωπό της και ένα γυαλιστερό στιλέτο στο αιματοβαμμένο της χέρι και μοιάζει σαν να έχει μόλις βγει νικήτρια από μια σκληρή μάχη. Η Χαν Σο-χι, που εκτελεί η ίδια τις επικίνδυνες σκηνές δράσης, υποδύεται πειστικά την Τζι-γου, μια γυναίκα που εισβάλλει με τη θέλησή της σε έναν εγκληματικό υπόκοσμο για να εκδικηθεί για τον θάνατο του πατέρα της και γίνεται με ψευδώνυμο πράκτορας της αστυνομίας. Θα κάνει τα πάντα για να πάρει εκδίκηση και θα έρθει αντιμέτωπη με σκληρές αλήθειες.

Διαβάστε   Σπουδαίες κινηματογραφικές πρεμιέρες στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου (BFI London)...

Ο σκηνοθέτης Κιμ Τζιν-Μιν, υφαίνει μια μεστή και δραματική ιστορία με την Τζι-γου και άλλους συναρπαστικούς χαρακτήρες που υποδύονται οι Παρκ Χι-σουν και Αν Μπο-χιουν.

Το Όνομά μου θα κυκλοφορήσει σε πάνω από 190 χώρες σε όλο τον κόσμο στις 15 Οκτωβρίου.