“Το Παράδοξο του Δολοφόνου”: Στη νέα σειρά θρίλερ του Netflix, ένας ανυποψίαστος δολοφόνος φέρνει τη δικαιοσύνη με κάθε -κατά λάθος- φόνο του…

Ο εικοσάρης Lee Tang (Choi Woo-shik), ο οποίος απολύθηκε από το στρατό πριν από έξι μήνες, είναι άτυχος και δεν έχει πραγματικούς στόχους στη ζωή του. Ονειρεύεται να επισκεφτεί τον Καναδά μια μέρα, αλλά το ταξίδι μοιάζει απρόσιτο – εργάζεται σε ένα ψιλικατζίδικο όπου δεν κερδίζει σχεδόν τίποτα και εξακολουθεί να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τους γονείς του. Και δυστυχώς τα πράγματα πρόκειται να γίνουν πολύ, πολύ χειρότερα. Καθώς γυρνάει ένα βράδυ από τη δουλειά, ο Tang δέχεται επίθεση από έναν από τους πελάτες του. Για τον Tang, ο οποίος αντιμετώπιζε χρόνια εκφοβισμού στο λύκειο, είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Αντιστέκεται – σκληρά – και καταλήγει να σκοτώσει τον τύπο. Δεν υπάρχουν μάρτυρες, ή τουλάχιστον έτσι νομίζει, αλλά ο Tang βασανίζεται από ενοχές. Είναι σίγουρος ότι θα τον ανακαλύψουν και ετοιμάζεται να παραδοθεί… μέχρι που μαθαίνει ότι το θύμα του ήταν κατά συρροή δολοφόνος.

Φαίνεται πως ο Tang μπορεί να τη γλιτώσει εντελώς ατιμώρητος, αλλά δυστυχώς γι’ αυτόν, ο πειθαρχημένος ντετέκτιβ Jang Nan-gam (Son Suk-ku) δεν θα τον αφήσει να ξεφύγει. Είναι αδύνατο να καταλάβουμε αν ο Jang τον παρακολουθεί ή όχι, αλλά μετά… ο Tang σκοτώνει ξανά. Και ξανά. Και ξανά. Με το νέο κρυφό του ταλέντο να εξοντώνει κατά λάθος κακοποιούς, ο Tang υπηρετεί τη δικαιοσύνη – ή την αποφεύγει;

Με πρωταγωνιστές τον βραβευμένο με βραβείο SAG, Choi Woo-shik, και τους υποψήφιους για βραβείο Baeksang Arts, Son Suk-ku και Lee Hee-jun, η νέα σειρά θρίλερ του Netflix Το Παράδοξο του Δολοφόνου (A Killer Paradox) των Lee Chang-hee (Hell Is Other People, The Vanished) και Kim Da-min (FAQ) ακολουθεί έναν ιδιόρρυθμο νεαρό ενήλικα που παλεύει με την ηθική των ακούσιων φόνων που διαπράττει.

Διαβάστε   Σεπτέμβριος στο Netflix

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Choi Woo-shik (Parasite), Son Suk-ku (D.P.), Lee Hee-jun (Mouse), Jo Seok-hyeon (The Man from Nowhere) και Jung Yi-seo (Decision to Leave).

Η σειρά είναι διαθέσιμη σε streaming από το Netflix από τις 9 Φεβρουαρίου 2024.