Το βραβευμένο best seller “Όλο το φως που δεν μπορούμε να δούμε” θα μεταφερθεί σε μια σειρά μίας σεζόν από το Netflix

Το βραβευμένο με Πούλιτζερ μπεστ σέλερ του Άντονι Ντορ Όλο το φως που δεν μπορούμε να δούμε (All the Light We Cannot See) θα προσαρμοστεί σε μια επική σειρά μίας σεζόν με τέσσερα μέρη για το Netflix, σε παραγωγή της 21 Laps Entertainment του Σον Λέβι (Stranger Things, Free Guy, Σκιές και Οστά, Η Άφιξη) σε σενάριο του Στίβεν Νάιτ (Peaky Blinders). Ο Λέβι θα σκηνοθετήσει όλα τα επεισόδια.

Το Όλο το φως που δεν μπορούμε να δούμε αφηγείται την ιστορία της Μαρί Λορ, μιας τυφλής έφηβης, και του Βέρνερ, ενός Γερμανού στρατιώτη, όταν οι δρόμοι τους συναντιούνται στην κατεχόμενη Γαλλία ενώ προσπαθούν να επιβιώσουν από τον όλεθρο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο Λέβι και οι παραγωγοί ανακοινώνουν ένα παγκόσμιο κάστινγκ αναζήτησης τυφλών ή με προβλήματα όρασης ηθοποιών για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της έφηβης “Μαρί Λορ”.

Το Όλο το φως που δεν μπορούμε να δούμε μετατράπηκε γρήγορα σε παγκόσμιο φαινόμενο όταν δημοσιεύτηκε το 2014 και έλαβε μεγάλη αναγνώριση από τους κριτικούς καθώς και το βραβείο Πούλιτζερ το 2015 και το βραβείο λογοτεχνίας Andrew Carnegie Medal for Excellence in Fiction το 2015. Το Όλο το φως που δεν μπορούμε να δούμε παρέμεινε για περισσότερες από 200 εβδομάδες στη λίστα των μπεστ σέλερ των New York Times και έχει πουλήσει 5,7 εκατομμύρια αντίτυπα στη Βόρεια Αμερική σε έντυπη, ηλεκτρονική και ακουστική μορφή και άλλα 9,5 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Οι Σον Λέβι, Νταν Λεβίν και Τζος Μπάρι της 21 Laps Entertainment θα αναλάβουν τη διεύθυνση παραγωγής της σειράς. Η 21 Laps είναι η εταιρεία παραγωγής πίσω από το βραβευμένο με PGA παγκόσμιο φαινόμενο του Stranger Things και την υποψήφια για Όσκαρ ταινία Η Άφιξη, μαζί με την επιτυχία του Netflix Σκιές και Οστά και την επιτυχημένη ταινία Free Guy που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Στη διεύθυνση παραγωγής θα συμμετέχει επίσης ο Νάιτ. Ο Τζο Στρέτσεϊ (See, Η OA) θα έχει τον ρόλο του βοηθού παραγωγής και του συμβούλου σχετικά με την τυφλότητα και την προσβασιμότητα.

Διαβάστε   Το Netflix εξασφάλισε την ταινία "The Electric State" των αδερφών Russo με πρωταγωνιστές τους Millie Bobby Brown και Chris Pratt