Ο Ζακ Σνάιντερ θα σκηνοθετήσει την περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας “Rebel Moon” για το Netflix

Όταν μια ειρηνική αποικία στην άκρη του γαλαξία βρίσκεται υπό την απειλή των στρατών του τυραννικού Αντιβασιλέα Μπαλισάριους, στέλνει μια νεαρή γυναίκα με μυστηριώδες παρελθόν να αναζητήσει πολεμιστές σε γειτονικούς πλανήτες, ώστε να βοηθήσουν στην αντίσταση.

To Rebel Moon, η νέα παραγωγή του Netflix σε σκηνοθεσία Ζακ Σνάιντερ, σηματοδοτεί την πέμπτη συνεργασία με την πλατφόρμα και τον Σέι Χάτεν, ο οποίος έγραψε με τον Ζακ Σνάιντερ το σενάριο για την επιτυχία του Netflix Army of the Dead, καθώς και το σενάριο για τρεις επερχόμενες ταινίες: το γερμανικό πρίκουελ Army of Thieves  με πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη τον Ματίας Σβαϊγκχόφερ, το άνιμε spin-off Army of the Dead: Lost Vegas  και την ταινία καταδίωξης βρικολάκων Day Shift με πρωταγωνιστή τον Τζέιμι Φοξ.

Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Ντέμπορα Σνάιντερ, Γουέσλεϊ Κόλερ και Ζακ Σνάιντερ για την The Stone Quarry, και Έρικ Νιούμαν για την Grand Electric.

Η ταινία συνεχίζει τη σχέση του Netflix με τους Σνάιντερ και την Stone Quarry που μόλις έκανε την παραγωγή του θρίλερ με ζόμπι Army of the Dead. Η ταινία, με την καθοδήγηση του Σνάιντερ, βρίσκεται στις δέκα κορυφαίες ταινίες του Netflix με τις περισσότερες προβολές.

Διαβάστε   "Red Notice": Ρεκόρ προβολών στην πρεμιέρα της κωμωδίας καταδίωξης του Netflix