Σατανά, σε ευχαριστώ που μου έδωσες την έμπνευση για να παίξω το ρόλο αυτό!..

Στο πλαίσιο των βραβεύσεων τους σε σημαντικές φεστιβαλικές διοργανώσεις, οι διακριθέντες ηθοποιοί καταφεύγουν στην εκφώνηση ευχαριστήριων λόγων προς όσους τους στάθηκαν και βρίσκονται πάντα στο πλευρό τους.  Κάποιες φορές ευχαριστούν την οικογένεια τους ενώ άλλες τους φίλους ή τους συνεργάτες τους. Όχι, όμως όλοι. Για παράδειγμα, ο Κρίστιαν Μπέιλ στις Χρυσές Σφαίρες 2019, όπου παραλαμβάνοντας το βραβείο Α’ Αντρικού Ρόλου σε Κωμωδία/Μιούζικαλ για την ταινία “Vice”, ευχαρίστησε τον Σατανά.

Ο Ουαλός ηθοποιός, βραβεύθηκε υποδυόμενος τον Ντικ Τσένεϊ, τον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ επί προεδρίας Τζορτζ Μπους του νεότερου.

Ο ηθοποιός είπε παραλαμβάνοντας τη Χρυσή Σφαίρα του: «Σατανά σε ευχαριστώ που μου έδωσες την έμπνευση για το πως να παίξω το ρόλο αυτό»! Όχι ο Κρίστιαν Μπέιλ δεν έγινε ξαφνικά οπαδός του Σατανά. Το ευχαριστήριο του οφείλεται στο γεγονός ότι υποδύθηκε με αξιοπιστία και εμπνευσμένη απόδοση τον Ντικ Τσένεϊ, έναν “σατανά” της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας των ΗΠΑ.

Το ωραιότερο όμως συνέβη λίγο μετά τα ευχαριστήρια του Μπέιλ, όταν ο ίδιος ο… “Σατανάς” απάντησε μέσω Twitter, στον διάσημο ηθοποιό λέγοντας:

«Παρακαλώ Κρίστιαν Μπέιλ».

You’re welcome Christian Bale! #GoldenGlobes2019

— Satan (@s8n) 7 Ιανουαρίου 2019

Διαβάστε   Vice, όπως βίτσιο