Ο Lee Je-hoon και η Park Eun-bin θα είναι οι παρουσιαστές της τελετής έναρξης του φετινού Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Μπουσάν

Ο ηθοποιός Lee Je-hoon, γνωστός για τη μοναδική παρουσία του σε όλες τις δουλειές του, και η ηθοποιός Park Eun-bin, που κέρδισε την καρδιά του κοινού με την υποκριτική της δεινότητα, θα είναι οι παρουσιαστές της τελετής έναρξης του φετινού 28ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Μπουσάν, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 4 έως τις 13 Οκτωβρίου στο Busan Cinema Center.

Ο Lee Je-hoon αναδείχθηκε ως ανερχόμενο αστέρι με την ερμηνεία του σε ταινίες όπως το Bleak Night (2011), The Front Line (2011), and Architecture 101 (2012). Μετά από αυτά, ανέδειξε το εύρος των δεξιοτήτων του στην υποκριτική σε διάφορα είδη ταινιών, όπως στις ταινίες Anarchist from Colony (2017), I Can Speak (2017), and Time to Hunt (2020). Ειδικότερα, κέρδισε παγκόσμια αναγνώριση πρωταγωνιστώντας σε δραματικές σειρές όπως τα Signal (2016), Move to Heaven (2021), Taxi Driver (2021) και Taxi Driver 2 (2023). Κατά τη διάρκεια του 26ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Μπουσάν, παρουσίασε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, το Unframed (2021), το οποίο έλαβε ενθουσιώδεις κριτικές τόσο από τους κριτικούς όσο και από τα μέσα. Αυτό το διάστημα, διευρύνει το πεδίο δραστηριότητάς του προσπαθώντας να γίνει ένας καλλιτέχνης με ευρύ πεδίο δράσης.

Η Park Eun-bin έγινε γνωστή μέσα από διάφορα διαφημιστικά, τηλεοπτικά προγράμματα και σειρές. Αφού κέρδισε το βραβείο του Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου Καλλιτέχνη στα KBS Drama Awards για τον ρόλο της στο Empress Cheonchu (2009), αγαπήθηκε από τους θεατές μέσα από τα Death Bell 2: Bloody Camp (2010), Secretly Greatly (2013), Secret Door (2014), Hello, My Twenties! (2016), Stove League (2019) και Do You Like Brahms? (2020). Η Park υποδύθηκε για πρώτη φορά τη βασίλισσα με cross-dressing στην κορεάτικη ιστορική δραματική σειρά The King’s Affection (2021), η οποία κέρδισε το πρώτο διεθνές βραβείο Emmy ως κορεατική δραματική σειρά. Η Park εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις πιο αγαπητές και εξέχουσες ηθοποιούς της Κορέας μέσα από τη σειρά Extraordinary Attorney Woo (2022), για την οποία απέσπασε το βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού στα 4α Asia Contents Awards, όπως και το Μεγάλο Βραβείο στην κατηγορία της Τηλεόρασης στα 59α Baeksang Arts Awards.

Διαβάστε   "Η Ξεχωριστή Δικηγόρος Γου": Στα άδυτα του κόσμου της επιτυχημένης κορεάτικης σειράς του Netflix

Οι δύο ηθοποιοί, των οποίων η χημεία έγινε φανερή υποδυόμενοι το ζευγάρι στη δραματική σειρά Secret Door (2014), αναμένεται να μεταδώσουν την δυναμική τους ενέργεια καθώς θα ξανασυναντηθούν ως παρουσιαστές της τελετής έναρξης του φετινού Φεστιβάλ του Μπουσάν.