“Ο Ράφτης”: Τρεις ζωές και τα μυστικά τους διασταυρώνονται στη νέα τουρκική δραματική σειρά του Netflix

Ο Πεγιάμι είναι ένας νεαρός και διάσημος ράφτης που κληρονόμησε ταλέντο και επιτυχημένες επιχειρήσεις από τον παππού του. Με τον θάνατο του παππού του, έρχεται στο φως το μεγαλύτερο μυστικό της ζωής του στην Κωνσταντινούπολη και τώρα πρέπει να το κρατήσει κρυφό πάση θυσία. Η Εσβέτ εγκαταλείπει την καταπιεστική σχέση της με τον Ντιμίτρι, φίλο του Πεγιάμι, και εμφανίζεται μυστηριωδώς στη ζωή του Πεγιάμι με τα δικά της μυστικά.

Ο Ράφτης (The Tailor) είναι η νέα τούρκικη δραματική σειρά του Netflix, η οποία είναι βασισμένη σε πραγματική ιστορία και έφτασε στην κορυφή της λίστας των μη-αγγλόφωνων σειρών αμέσως μετά την κυκλοφορία της, με 26.14 εκατομμύρια ώρες παρακολούθησης παγκοσμίως. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Çağatay Ulusoy, Şifanur Gül, Salih Bademci, Olgun Şimşek, και Ece Sükan.

Ο Πεγιάμι είναι ένας διάσημος ράφτης που μόλις έκανε μια επιτυχημένη επίδειξη πασαρέλας, παρά την απρεπή συμπεριφορά του χαοτικού καλύτερού του φίλου, του Ντιμίτρι. Η γιορτή ωστόσο δεν κρατάει πολύ, αφού ο θάνατος του παππού του Πεγιάμι απειλεί να φέρει στο φως όσα ντρέπεται να αντιμετωπίσει. Αλλά δεν είναι ο μόνος που κρύβει την αλήθεια: ο Ντιμίτρι κρατάει αιχμάλωτη την αρραβωνιαστικιά του, την Εσβέτ – μέχρι που εκείνη το σκάει και παίρνει άλλη ταυτότητα, ενώ εργάζεται ως επιστάτης για τον πατέρα του Πεγιάμι. Με δημιουργό τον Onur Güvenatam (Another Self, The Protector), ο Ράφτης αφηγείται την ιστορία τριών ζωών που διασταυρώνονται και των μυστικών που θα μπορούσαν να τις διαλύσουν.

Η σειρά έχει ήδη ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου πραγματοποιήθηκαν μεταξύ Ιουνίου και Αυγούστου του 2022. Η νέα σεζόν αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 28 Ιουλίου 2023, ενώ η πλατφόρμα κυκλοφόρησε ήδη ένα πρώτο teaser trailer του επόμενου κύκλου.

Διαβάστε   Κυκλοφόρησε το trailer του πολυαναμενόμενου θρίλερ του Netflix "Thar"

Η σειρά είναι διαθέσιμη σε streaming από το Netflix από τις 2 Μαΐου 2023.