Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της έκτης και τελευταίας σεζόν της σειράς “Peaky Blinders”

Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της έκτης και τελευταίας σεζόν της δημοφιλούς σειράς Peaky Blinders, η οποία θα μεταδοθεί αρχικά από το βρετανικό δίκτυο BBC, ενώ στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως για streaming στο Netflix. Χωρίς να έχει ανακοινωθεί ακόμη η ακριβής ημερομηνία της πρεμιέρας του νέου κύκλου, η κυκλοφορία των νέων επεισοδίων αναμένεται στις αρχές του 2022, πιθανότατα μέσα στον Ιανουάριο.

Ο Cillian Merphy επιστρε΄φει ως πρωταγωνιστής στο ρόλο του Tommy Shelby, αρχηγού της οικογένειας Shelby και της συμμορίας των Peaky Blinders, ενώ ο έκτος κύκλος επεισοδίων θα διαδραματίζεται κατά της διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και της ανόδου του φασισμού στην Ευρώπη. Στο τέλος της πέμπτης σεζόν, κάποιος πρόδωσε τον Tommy, και έτσι η προσπάθειά του να δολοφονήσει τον επίδοξο ηγέτη φασιστικού κόμματος, Oswald Mosley (τον οποίο υποδύεται ο Sam Claflin) απέτυχε, ωστόσο στο αποκαλυπτικό trailer ενάμιση λεπτού, ο πρωταγωνιστής επιστρέφει δυναμικά, λέγοντας πως “μένει μια τελευταία συμφωνία” και πως “αυτό θα είναι το τέλος”.

Στον έκτο κύκλο της σειράς επιστρέφει επίσης ο Tom Hardy στον ρόλο τού Alfie Solomons και η Anya Taylor-Joy στον ρόλο της Gina Gray.

Ο δημιουργός της σειράς-φαινόμενο, Steven Knight, είχε δηλώσει πως η έκτη σεζόν πρόκειται να αποτελέσει και το φινάλε της σειράς, επιβεβαιώνοντας ωστόσο την πρόθεσή του να μεταφέρει τους Peaky Blinders στον κινηματογράφο, με τα γυρίσματα της ταινίας να ξεκινούν πιθανόν το 2023.

 

Διαβάστε   "The Northman": Κυκλοφόρησε το trailer της νέας ταινίας του Robert Eggers με πρωταγωνιστή τον Alexander Skarsgard