Η Margot Robbie θα είναι η κινηματογραφική Barbie…

Η πανέμορφη και σπουδαία ηθοποιός Margot Robbie είναι αυτή τελικά που θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία μεγάλου μήκους “Barbie”, που βασίζεται στην παγκοσμίως αναγνωρισμένη και αγαπημένη κούκλα της Mattel.

Το σχέδιο βρίσκεται στα σπάργανα με πολλές εκκρεμότητες να μην έχουν ακόμα επιλυθεί. Στο σχέδιο θα συμμετάσχει η εταιρεία παραγωγής της Robbie, όπως επίσης και η Mattel η οποία έχει τα δικαιώματα εκμετάλλευσης. Μέχρι τώρα έχουν ανακοινωθεί διάφορες σταρ για τον ρόλο της διάσημης κούκλας (Amy Schumer, Anne Hathaway), φαίνεται όμως ότι τελικά η Margot Robbie θα είναι αυτή που θα ενσαρκώσει την αγαπημένη σύντροφο πολλών κοριτσιών εδώ και δεκαετίες.

Η κούκλα Barbie είναι ένα πανίσχυρο brand name, με πωλήσεις άνω των 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως. Η Barbie έχει πάρει πάνω από 150 μορφές μέσα στα πενήντα χρόνια της ζωής της, συμπεριλαμβανομένων της πριγκίπισσας, της προέδρου, της γοργόνας και της σταρ του σινεμά.

Όσο για τον Robbie, βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα παραγωγική φάση της ζωής της. Ετοιμάζει την ταινία Birds of Prey όπου θα επαναλαμβάνει τον χαρακτήρα της Harley Quinn (από το Suicide Squad) , ενώ θα είναι η επόμενη Βασίλισσα Ελισάβετ στην πολυαναμενόμενη ταινία Mary Queen of Scots, η οποία πιθανότατα θα την φέρει στο προσκήνιο των κινηματογραφικών γεγονότων της χρονιάς. Αυτή την εποχή συμμετέχει στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Quentin Tarantino Once Upon a Time in Hollywood, όπου υποδύεται την ηθοποιό Sharon Tate.

 

Διαβάστε   Η μεγάλη επιτυχία του Thomas Vinterberg, "Another Round", ξαναγυρίζεται από το Hollywood