Αυτό είναι το cast της πολυαναμενόμενης πρωτότυπης ρώσικης σειράς του Netflix “Anna K.”

Μόσχα, 21 Ιουλίου 2021 – Το Netflix ανακοίνωσε την έναρξη των γυρισμάτων για την πρώτη πρωτότυπη δραματική σειρά από τη Ρωσία με τίτλο Anna K. Η σειρά θα αποτελείται από ένα ρωσικό καστ το οποίο περιλαμβάνει την πρωταγωνίστρια Σβετλάνα Κοντσένκοβα, που είχε ήδη ανακοινωθεί, τον Φιόντορ Μπονταρτσούκ, τη Γιουλίγια Αλεξάντροβα, τον Γιούρι Κουτσένκο, τον Γιούρι Μπόρισοβ και άλλους.

Άννα Νάγκλερ, Διευθύντρια Πρωτότυπου Περιεχομένου σε Τοπική Γλώσσα, ΚΑΕ και Ρωσία: “Είναι μεγάλη μας τιμή που αρχίσαμε να ετοιμάζουμε την πρώτη ρωσική σειρά του Netflix. Χαιρόμαστε που ξεκινάμε την παραγωγή σε μια νέα και συναρπαστική για εμάς περιοχή και ελπίζουμε ότι το έργο μας θα προσελκύσει τους θεατές σε όλο τον κόσμο. Έχουμε συνεργαστεί με εξαιρετικά ρωσικά ταλέντα και είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε μια υπέρλαμπρη ομάδα ηθοποιών”.

Το καστ

Αλεξέι Καρένιν — Φιόντορ Μπονταρτσούκ

Ο Φιόντορ είναι Ρώσος σκηνοθέτης ταινιών πρώτης κατηγορίας (Στάλινγκραντ, Invasion, Attraction), ηθοποιός (Sputnik), παραγωγός και τηλεοπτικός παρουσιαστής.

Ντάρια (Ντόλυ) Αλεξάντροβνα — Γιουλίγια Αλεξάντροβα

Η Γιουλίγια Αλεξάντροβα είναι κωμικός και έχει πρωταγωνιστήσει σε πάνω από δώδεκα δημοφιλείς ρωσικές κωμωδίες, συμπεριλαμβανομένης της επιτυχίας Gorko!

Στεπάν (Στίβα) Ομπλόνσκι — Γιούρι Κουτσένκο

Ο Γιούρι είναι Ρώσος ηθοποιός του κινηματογράφου και του θεάτρου, γνωστός για τους ρόλους του σε ταινίες όπως το Mama Don’t Cry και τη σειρά ταινιών με βρικόλακες Οι Φύλακες της Νύχτας και Οι Φύλακες της Μέρας.

Κονσταντίν Λέβιν — Γιούρι Μπόρισοβ

Ο Γιούρι είναι ο μοναδικός Ρώσος ηθοποιός που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε δύο ταινίες, οι οποίες επιλέχθηκαν για το Φεστιβάλ των Καννών του 2021 (Petrov’s Flu, Compartment #6). Παίζει επίσης στο Τα Ασημί Πατίνια, που είναι διαθέσιμο παγκοσμίως από το Netflix.

Διαβάστε   Το «True Detective» επιστρέφει με την τρίτη σαιζόν τον Γενάρη του 2019 (τρέιλερ)

Σεργκέι Κοζνίσεβ – Αλεξάντερ Τσίπκιν

Ο Αλεξάντερ είναι διάσημος συγγραφέας και αρθρογράφος —  μια  πρόσφατη ψηφιακή κυκλοφορία με βάση το βιβλίο τού Τσίπκιν — Unscrupulous.

 Αγκάθα Μιχαήλοβνα — Τατιάνα Ντογκίλεβα

Η Τατιάνα κατείχε τον δεύτερο ρόλο στην ταινία An Ordinary Woman, που ήταν επίσημη επιλογή στο διαγωνιστικό μέρος του Series Mania το 2018.

 Αικατερίνη “Κίτυ” Σερμπάσκαγια — Ντάσα Βερεσάγκινα

 

Περισσότερα μέλη του καστ αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα.