Έρχεται ο Joker με τον Χόακιν Φίνιξ (τρέιλερ)

Στην ταινία “Joker”  πρωταγωνιστεί ο  Χόακιν Φίνιξ στο ρόλο του Joker, μαζί με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Η σκηνοθεσία, παραγωγή και σενάριο είναι του Τοντ Φίλιπς.

Το “Joker” επικεντρώνεται στη συμβολική, αρχετυπική νέμεση και είναι μια πρωτότυπη, ανεξάρτητη ιστορία που εμφανίζεται για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη. Η μελέτη του Φίλιπς για τον Άρθουρ Φλεκ (Φίνιξ), ενός ανθρώπου στο περιθώριο της κοινωνίας, δεν είναι απλώς μια σπουδή χαρακτήρα, αλλά και μια ιστορία που λειτουργεί ως προειδοποίηση για πολλά περισσότερα…

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης, οι Ζάζι Μπιτζ (“Deadpool 2”), Φράνσις Κόνροϊ (TV – “American Horror Story”, “Castle Rock”), Μαρκ Μάρον (TV – “Maron”, “GLOW”), Μπιλ Καμπ (“Red Sparrow”, “Molly’s Game”), Γκλέν Φλέσλερ (TV “Billions”, “Barry”), Σι Γουίγκαμ (“First Man”, “Kong: Skull Island”), Μπρετ Κάλεν («42», «Νάρκος» Netflix), Ντάγκλας Χοτζ (“Red Sparrow”, ΤV “Penny Dreadful”) και Τζος Παϊς (επερχόμενο “Motherless Brooklyn”, “Going in Style”).

Ο Φίλιπς (τριλογία “The Hangover”) σκηνοθετεί βασισμένος στο σενάριο που έγραψε μαζί με τον συγγραφέα Σκοτ Σίλβερ (“The Fighter”), βασισμένος στους χαρακτήρες της DC. Η παραγωγή είναι των Φίλιπς και Μπράντλεϊ Κούπερ, υπό τη σημαία της εταιρείας παραγωγής Joint Effort και της Έμα Τίλινγκερ Κοσκόφ. Διευθυντές παραγωγής είναι οι Γουόλτερ Χαμάντα, Μάικλ Ε. Ουσλάν, Άαρον Λ. Γκίλμπερτ, Τζόζεφ Γκάρνερ, Ρίτσαρντ Μπαράτα και Μπρους Μπέρμαν.

Πίσω από τις κάμερες, δίπλα στον Φίλιπς είναι ο διευθυντής φωτογραφίας Λόρενς Σερ (επερχόμενος “Godzilla: King of the Monsters,” τριλογία “The Hangover”), ο σκηνογράφος Μαρκ Φρίντμπεργκ (“Selma”, “The Amazing Spider-Man 2”), ο μοντέρ Τζεφ (“War Dogs,” “The Hangover Part III”), και ο Μαρκ Μπρίτζες (“Phantom Thread,” “The Artist”).

Διαβάστε   "We Are One": Ένα παγκόσμιο κινηματογραφικό φεστιβάλ στο youtube...

Το “Joker” θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 2 Οκτωβρίου του 2019 και θα διανεμηθεί παγκοσμίως από την Warner Bros Pictures.