“Άντε ντε”: Η ταινία των φοιτητών του τμήματος Κινηματογράφου του ΑΠΘ συνιστά ότι “είναι OK να μην είσαι έτοιμος”

Είναι Σάββατο βράδυ και ο 18χρονος Μήτσος, η 25χρονη Σοφία και η μόλις 30χρονη Δήμητρα ετοιμάζονται να βγουν. Ο Μήτσος ως ανεξάρτητος, ψαγμένος, πρωτοετής φοιτητής προσπαθεί να περάσει καλά, στη νέα του πραγματικότητα. Η χαμηλών τόνων Σοφία μένει ακόμη στο παιδικό της δωμάτιο με την αδερφή της, μέχρι που δέχεται μια πρόταση από το εξωτερικό. Τα γενέθλια της δυναμικής Δήμητρας τη βρίσκουν μόνη, μιας και οι φίλοι της έχουν υποχρεώσεις, παιδιά και συζύγους, σε αντίθεση με εκείνη. Τρεις μεταβατικές φάσεις και τρεις νέοι άνθρωποι που δεν είναι έτοιμοι να τις διαχειριστούν.
Η μικρού μήκους ταινία “Άντε ντε” έχει δημιουργηθεί από τους “Αντεντέδες”, τελειόφοιτους του Τμήματος Κινηματογράφου, της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια του τελευταίου τους εργαστηρίου.
Οι φοιτητές μόλις τελείωσαν τα γυρίσματα του “Άντε ντε” με επιτυχία, και προσκαλούν το κοινό να τους στηρίξει, για να συνεχίσει η ταινία τους το ταξίδι της σε φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό!
Μπορείτε να ακολουθήσετε την ταινία στα:

Instagram: @ante_nte_short_film

Facebook: @antenteshortfilm

 

Μπορείτε να βοηθήσετε και για τα έξοδα των αιτήσεων των φεστιβάλ:

https://gogetfunding.com/ante-nte-shortfilm/

 

Διαβάστε   Διάκριση φοιτητή του Τμήματος Κινηματογράφου σε διεθνή διαγωνισμό σύνθεσης κινηματογραφικής μουσικής