“Χτύπος Στην Καλύβα”: Ένα αποκαλυπτικό ψυχολογικό θρίλερ από τον εμπνευσμένο σκηνοθέτη Μ. Νάιτ Σιάμαλαν

Κατά τη διάρκεια των διακοπών τους σε μια απομακρυσμένη καλύβα, ένα νεαρό κορίτσι και οι δυο γονείς του καταλήγουν όμηροι τεσσάρων οπλισμένων αγνώστων με άγνωστα κίνητρα, οι οποίοι απαιτούν από την οικογένεια να προβεί σε μια αδιανόητη επιλογή προκειμένου να αποτρέψει το τέλος του κόσμου. Με περιορισμένη πρόσβαση στον έξω κόσμο, η οικογένεια πρέπει να αποφασίσει τι θα πιστέψει προτού χαθούν όλα.

Ο εμπνευσμένος σκηνοθέτης Μ. Νάιτ Σιάμαλαν, σκηνοθετεί τον Χτύπο Στην Καλύβα (Knock at the Cabin), ένα αποκαλυπτικό ψυχολογικό θρίλερ με πρωταγωνιστές τον Ντέιβ Μπαουτίστα (Dune, Guardians of the Galaxy), τον Μπεν Όλντριτζ (Fleabag), τον Τζόναθαν Γκροφ (Mindhunter), τη Νίκι Αμούκα-Μπερντ (Old), την Άμπι Κουίν (Little Women) και τον Ρούπερτ Γκριντ (Servant, Harry Potter).

Το σενάριο ανήκει στον Μ. Νάιτ Σιάμαλαν και στους Στιβ Ντέζμοντ και Μάικλ Σέρμαν. Είναι βασισμένο στο bestseller «The Cabin at the End of the World» (2019) του Πολ Τρέμπλεϊ.

Ο Χτύπο Στην Καλύβα είναι η δεύτερη σε μια συμφωνία δύο ταινιών που πραγματοποιήθηκε μεταξύ της Universal Pictures και της εταιρίας παραγωγής του Σιάμαλαν, linding Edge Pictures. Η πρω΄τη ταινία που προέκυψε στα πλαίσια αυτής της συμφωνίας ήταν το Old, το οποίο κυκλοφόρησε το 2021.

 

 

Χτύπος Στην Καλύβα (Knock at the Cabin, 2022)

Σκηνοθεσία: M. Night Shyamalan

Ηθοποιοί: Dave Bautista, Jonathan Groff, Ben Aldridge, Nikki Amuka-Bird, Kristen Cui, Abby Quinn and Rupert Grint

Διάρκεια: 110′

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Διαβάστε   "Mindhunter": Εμβαθύνοντας στον ψυχισμό των κατά συρροή δολοφόνων...