“Φλεγόμενο Σώμα”: Η Ούρσουλα Κορμπερό του “La Casa de Papel” πρωταγωνιστεί στη νέα αστυνομική σειρά θρίλερ του Netflix

Μάιος 2017. Τα απανθρακωμένα λείψανα του αστυνομικού Πέδρο (Χοσέ Μανουέλ Πόγκα) εντοπίζονται σε ένα καμένο αυτοκίνητο στη λιμνοδεξαμενή Φος της Βαρκελώνης. Η ανακάλυψη τραβάει γρήγορα το ενδιαφέρον του κοινού, ειδικά όταν η έρευνα αρχίζει να αποκαλύπτει ένα δίκτυο τοξικών σχέσεων, εξαπάτησης, βίας και σεξουαλικών σκανδάλων που αφορούν τον Πέδρο και δύο συναδέλφους του αστυνομικούς: τη Ρόσα (Ούρσουλα Κορμπερό) και τον πρώην φίλο της, Αλμπέρτ (Κιμ Γκουτιέρεθ).

Η ιστορία ενός ερωτικού τριγώνου που πάει στραβά, παρακολουθεί τις βίαιες και θερμές σχέσεις του θύματος της δολοφονίας και των πιθανών δολοφόνων του. Σε σκηνοθεσία του υποψήφιου για βραβείο Feroz Jorge Torregrossa (Intimacy, La Vida Inesperada), το Φλεγόμενο Σώμα (Burning Body/El Cuerpo), η νέα αστυνομική σειρά θρίλερ του Netflix, βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και πρωταγωνιστούν η υποψήφια για βραβείο Feroz Úrsula Corberó, ο υποψήφιος για βραβείο Feroz και Gaudí Quim Gutiérrez και η υποψήφια για βραβείο Feroz και Goya Eva Llorach.

Η σειρά είναι διαθέσιμη σε streaming από το Netflix από τις 8 Σεπτεμβρίου 2023.

 

Διαβάστε   "Ρούμπεν Έστλουντ: Χρυσός Φοίνικας στο τετράγωνο": Αφιέρωμα στη φιλμογραφία του βραβευμένου σκηνοθέτη από το Cinobo