Το trailer της ταινίας “Spider-Man: No Way Home” θυμίζει κάτι… από τα παλιά!

Κυκλοφόρησε σήμερα το πρώτο επίσημο trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας Spider-Man: No Way Home από την Sony Pictures Entertainment, ύστερα και από τις διαρροές εικόνων αλλά και του επίσημου trailer χωρίς την προσθήκη των ειδικών εφέ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις προηγούμενες ημέρες.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Tom Holland στον ρόλο του Πίτερ Πάρκερ, ωστόσο το trailer επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις για τους φανατικούς θαυμαστές τού Spider-Verse, καθώς εμφανίζεται ο Alfred Molina στον ρόλο τού Ότο Οκτάβιους (Doctor Octopus), ενώ προμηνύεται και η επιστροφή τού Green Goblin (στο trailer εμφανίζεται η χαρακτηριστική βόμβα του Green Goblin από την αρχική τριλογία ταινιών Spider-Man σε σκηνοθεσία Sam Raimi). Επίσης, στην ταινία θα πρωταγωνιστεί και ο Benedict Cumberbatch υποδυόμενος τον Doctor Strange, ο J.K. Simmons στον ρόλο τού Τζόνα Τζέιμσον και η Marisa Tomei στον ρόλο τής θείας Μέι.

Παρά το γεγονός πως το trailer δεν αποκαλύπτει κάτι σχετικό, δημοσιεύματα θέλουν τον Tobey Maguire (Spider-Man) αλλά και τον Andrew Garfield (The Amazing Spider-Man) να κάνουν την εμφάνισή τους στην ταινία.

 

Spider-Man: No Way Home (2021)

Σκηνοθεσία: Jon Watts

Ηθοποιοί: Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch, Alfred Molina, Jon Favreau, Marisa Tomei, J.K. Simmons

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 17 Δεκεμβρίου 2021

 

Διαβάστε   Τι συμβαίνει με τα copyright του Mickey Mouse;