Το Netflix ετοιμάζει όχι μια, αλλά δύο spin-off σειρές του “Peaky Blinders”!

Το Netflix ετοιμάζει όχι μία, αλλά δύο spin-off σειρε΄ς του Peaky Blinders, σύμφωνα με δημοσιεύματα του πρακτορείου Bloomberg, και ένα πρίκουελ με θέμα την Polly είναι ανάμεσα σε αυτές.

Όπως αναφέρει το άρθρο του Bloomberg, το δημοφιλές δράμα εποχής με πρωταγωνιστή τον Cillian Murphy θα αποκτήσει δύο spin-off σειρές, κάτι που ακούγεται πολύ ενδιαφέρον, ενώ οι φανατικοί θεατές της σειρές – η οποία μετά το φινάλε της έκτης και τελευταίας σεζόν άφησε ένα κενό στις ζωές των fans – ήδη ανυπομονούν.

Το πρώτο spin-off θα διαδραματίζεται στη Βοστώνη στα μέσα του 20ου αιώνα, είκοσι χρόνια μετά τα γεγονότα της αρχικής σειράς, ενώ το δεύτερο θα επικεντρώνεται στην ιστορία της Polly (την οποία υποδύθηκε η Helen McCrory), της μητριάρχη της οικογένειας Shelby.

Η McCrory έφυγε από τη ζωή το 2021 στην ηλικία των 52 ετών, οπότε το πιο πιθανό είναι αυτό το spin-off να διαδραματίζεται σε διαφορετική εποχή, ρίχνοντας φως στα νεανικά χρόνια του χαρακτήρα.

Όσον αφορά το spin-off με επίκεντρο τη Βοστώνη, είναι άγνωστο το πώς θα διαμορφωθεί, και η αλλαγή της χρονικής περιόδου θα μπορούσε να ανοίξει πολλές πόρτες για την πορεία της σειράς. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι ο James Frenchville υποδύθηκε τον επικεφαλής του εγκλήματος της Νότιας Βοστώνης, Jack Nelson, στην 6η σεζόν του Peaky Blinders, και αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να διευρύνει το σύμπαν του Peaky Blinders, μεταφέροντας έτσι το δράμα στις Πολιτείες.

 

Διαβάστε   "Parasyte: The Grey": Επιβεβαιώθηκε η παραγωγή της κορεάτικης σειράς του Netflix βασισμένης στο θρυλικό κόμικ