Το Netflix ανακοίνωσε τη συγκινητική δραματική σειρά από τη Ρωσία “Nothing Special”

Το Netflix ανακοίνωσε την επόμενη  ρωσική σειρά με τίτλο Nothing Special. Αυτό το συγκινητικό δράμα περιστρέφεται γύρω από έναν νεαρό ηθοποιό, τον Λιόχα, και την εθελοντική εργασία του σε μια φιλανθρωπική οργάνωση που στηρίζει άτομα με αναπηρία. Καθώς έρχεται πιο κοντά με την ομάδα που του ανατέθηκε, ο ήρωας βρίσκει μια κοινή γλώσσα μαζί τους και ανακαλύπτει απαντήσεις στα ερωτήματά του, βοηθώντας τα κοντινά του πρόσωπα να δουν τη ζωή από διαφορετική οπτική γωνία.

Η Άννα Νάγκλερ, Διευθύντρια Πρωτότυπου Περιεχομένου σε Τοπική Γλώσσα, ΚΑΕ και Ρωσία, δηλώνει: “Το Nothing Special είναι μια όμορφη ιστορία, τόσο απλή και συνάμα τόσο σύνθετη. Η αφήγησή της γίνεται με απίστευτη ευαισθησία και με ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση του χιούμορ. Πρόκειται για μια συγκινητική διήγηση   σχετικά με το πόσο βαθιές σχέσεις μπορούν να προκύψουν αν επιτρέψουμε στον εαυτό μας να γνωρίσει τον άλλο. Γοητευτήκαμε από την πρώτη στιγμή και πιστεύουμε πως η ιστορία θα αρέσει εξίσου στα μέλη μας στη Ρωσία”.

Ιλία Μαλανίν, σκηνοθέτης: “Είμαι πολύ χαρούμενος που αυτή η ιστορία αποτελεί το σκηνοθετικό μου ντεμπούτο. Είναι γεμάτη συναισθήματα, αποδοχή και αγάπη. Κάθε χαρακτήρας είναι συνυφασμένος με αντιθέσεις τόσο στις σκέψεις όσο και στις πράξεις. Και δεν υπάρχει τίποτα το ιδιαίτερο σε αυτό”.

Βαλερί Φεντόροβιτς και Ευγενί Νικίσοβ, παραγωγοί: “Χαιρόμαστε που για άλλη μια φορά το Netflix μάς δίνει τη δυνατότητα να μοιραστούμε μια ρωσική ιστορία με όλο τον κόσμο. Από κοινού με επαγγελματίες ηθοποιούς, όπως ο Γιούρα Μπορίσοβ και η Ντάρια Μελνίκοβα, νεότερα ταλέντα –ορισμένα από τα οποία έχουν αναπηρία– έκαναν αυτό το έργο πραγματικά ξεχωριστό. Το ταλέντο και το χάρισμά τους μάς επιτρέπουν να μοιραστούμε μια συγκινητική ιστορία που δείχνει κατανόηση. Δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο”.

Σύνοψη: Ένας νέος ηθοποιός, ο Λιόχα, ξεκινά να  δουλεύει σε ένα θεατρικό έργο με μια ομάδα ανθρώπων με τους οποίους βρίσκει εύκολα μια κοινή γλώσσα. Ο Λιόχα παρακινείται από προσωπικούς λόγους και θέλει να βρει απαντήσεις στα ερωτήματα που αφορούν τη σχέση με τη γυναίκα του. Γι’ αυτό βρίσκεται σε ένα απρόσμενο μέρος: στο στούντιο παραστατικών τεχνών μια οργάνωσης που στηρίζει άτομα με αναπηρία.  Η στενή επικοινωνία μαζί τους δείχνει στον Λιόχα πως ουδέν κακόν αμιγές καλού. Μπορεί κανείς να βρει χιούμορ εκεί που φαινομενικά δεν είναι δυνατό και η αγάπη… ως το πιο ισχυρό συναίσθημα μπορεί να αναδείξει μια αναπάντεχη πλευρά ενός ατόμου. Έτσι, βασική προτεραιότητα του Λιόχα είναι να βοηθήσει τα αγαπημένα του πρόσωπα να δουν τη ζωή από μια νέα οπτική γωνία.

Διαβάστε   "1899": Ξεκινά η παραγωγή της νέας πρωτότυπης σειράς μυστηρίου του Netflix από τους παραγωγούς της σειράς "Dark"

Στη σειρά θα πρωταγωνιστούν οι Γιούρα Μπορίσοβ, Παουλίνα Πουσκαρούκ, Ντάρια Μελνίκοβα, Άντον Σανκέβιτς και Όλγκα Λομονόσοβα.