Το Netflix ανακοίνωσε την παραγωγή ενός sequel και μιας spin-off ταινίας για το “The Gray Man”

Το The Gray Man, το νέο κατασκοπικό θρίλερ του Netflix, αποκτά το δικό του κινηματογραφικό σύμπαν. Όπως ανακοινώθηκε, η ταινία, η οποία δημιουργήθηκε με την προοπτική ενός μελλοντικού franchise, θα αποκτήσει sequel, όπως και μία spin-off ταινία, σε λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία της.

Για το sequel αναμένεται να επιστρέψουν ο Ryan Gosling στον πρωταγωνιστικό ρόλο και οι αδερφοί Joe και Anthony Russo στη σκηνοθεσία, ενώ ο Stephen McFeely (συν-σεναριογράφος του The Gray Man  και του Avengers: Endgame) θα υπογράφει τη σκηνοθεσία. Σχετικά με τη spin-off ταινία, το Netflix ανακοίνωσε πως το σενάριό της αναμένεται να υπογράψουν οι Paul Wernick και Rhett Reese, σεναριογράφοι του Deadpool.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την πλοκή των ταινιών δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, ωστόσο σε δηλώσεις τους, οι αδερφοί Russo ανέφεραν πως “με τόσους απίστευτους χαρακτήρες στην ταινία, η πρόθεση μας για το  The Gray Man ήταν εξ αρχής η δημιουργία ενός διευρυμένου κινηματογραφικού σύμπαντος”.

 

Διαβάστε   "D.P: Κυνηγοί Λιποτακτών": Μια νοτιο-κορεάτικη σειρά "γροθιά στο στομάχι" για το bullying στη διάρκεια της στρατιωτικής θητείας