Το Cinobo “στριμάρει” σε δύο ιστορικούς κινηματογράφους της Αθήνας…

Με τη νέα σεζόν και το άνοιγμα των χειμερινών κινηματογράφων, το Cinobo αναλαμβάνει φέτος το πρόγραμμα δύο ιστορικών και αγαπημένων κινηματογράφων της Αθήνας: Τις δύο αίθουσες του Γαλαξία στους Αμπελόκηπους και τον κινηματογράφο Αλεξάνδρα Europa Cinemas στη Λεωφόρο Πατησίων. Καλεί τους σινεφίλ της πόλης σε καθημερινά ραντεβού με τις σημαντικότερες νέες ταινίες της σεζόν -απευθείας από τα μεγάλα κινηματογραφικά φεστιβάλ του κόσμου, με μεγάλα αφιερώματα σε θεματικές και δημιουργούς, previews ταινιών πριν κυκλοφορήσουν και αποκλειστικές πρεμιέρες, ενώ φυσικά οι δύο κινηματογράφοι θα είναι ανάμεσα στις συνεργαζόμενες αίθουσες των Cinobo Nights, με δωρεάν εισιτήρια για τους συνδρομητές της πλατφόρμας Cinobo. Καθιερώνονται επίσης τα Classic Mondays, και κάθε Δευτέρα θα προβάλλονται εκεί κλασικές ταινίες του παγκόσμιου σινεμά.

Μερικές από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες αυτού του χειμώνα θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα των κινηματογράφων Γαλαξίας και Αλεξάνδρα Europa Cinemas, όπως η ταινία Κορσές (Corsage) της Μαρί Κρόιτσερ που ξεχώρισε στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών, το καινούργιο φιλμ του Γκασπάρ Νοέ με τίτλο Vortex, Η Συνωμοσία του Καΐρου (Boy from Heaven) από τον Ταρίκ Σαλέχ, σκηνοθέτη του Κάιρο Εμπιστευτικό, η νέα ταινία του Γιώργου Γούση (Μαγνητικά Πεδία), Χειροπαλαιστής, καθώς και η Επιστροφή στη Σεούλ (Return to Seoul) του Ντέιβι Τσου που τιμήθηκε με τη Χρυσή Αθηνά των Νυχτών Πρεμιέρας.

Πριν από τα παραπάνω, το πρόγραμμα των δύο κινηματογράφων ξεκινά δυναμικά με την Απόφαση Φυγής, το νέο αριστούργημα του Παρκ Τσαν-γουκ (Oldboy, Η Υπηρέτρια), ένα μοναδικό ρομαντικό θρίλερ που απέσπασε το Βραβείο σκηνοθεσίας στο Φεστιβάλ Καννών και αγαπήθηκε ως ταινία έναρξης στις Νύχτες Πρεμιέρας. Η Απόφαση Φυγής θα προβληθεί σε previews πριν τη διανομή της στους κινηματογράφους. Στους πρώτους 50 που θα παρευρεθούν στις προβολές αυτές, θα δοθεί δώρο η αφίσα της ταινίας.

Διαβάστε   Το Netflix συνάπτει συνεργασία αφηγηματικού περιεχομένου με τον Μπαράκ και τη Μισέλ Ομπάμα

Special Preview Προβολές | Απόφαση Φυγής

Αλεξάνδρα Europa Cinemas (Πατησίων) – Σάββατο 15 & Κυριακή 16 Οκτωβρίου στις 21:30

Γαλαξίας 1 (Αμπελόκηποι) – Σάββατο 15 & Κυριακή 16 Οκτωβρίου στις 21:30