Το ψυχολογικό θρίλερ “The Weekend Away” έρχεται στο Netflix με πρωταγωνίστρια τη Λέιτον Μίστερ

Η μπεστ σέλερ συγγραφέας Σάρα Άλντερσον, θα μεταφέρει το μυθιστόρημά της, “The Weekend Away”, σε μια ταινία για το Netflix.

Σύνοψη

Μια απόδραση για το σαββατοκύριακο στην Κροατία στραβώνει, όταν μια γυναίκα κατηγορείται για τον φόνο της καλύτερης της φίλης, και στην προσπάθειά της να βρει την αλήθεια, ανακαλύπτει ένα οδυνηρό μυστικό.

Στο ψυχολογικό θρίλερ θα πρωταγωνιστούν οι Λέιτον Μίστερ (Η Συγκάτοικος, Gossip Girl, Single Parents), Κριστίνα Γουλφ (Batwoman, The Royals), Ζιάντ Μπάκρι (Καύσωνας, Screwdriver, Le Bureau de Legendes) και Λουκ Νόρις (Πόλνταρκ, Πάει Καιρός), ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Κιμ Φάραντ (Στο Χείλος του Γκρεμού, Angel of Mine). Η συγγραφέας του βιβλίου θα υπογράψει επίσης το σενάριο της ταινίας, ενώ όπως δηλώνει η ίδια: “Είμαι πολύ χαρούμενη με τη μεταφορά τού “The Weekend Away” στην οθόνη. Η δυνατότητα που μου δόθηκε να διασκευάσω το δικό μου μυθιστόρημα το κάνει ακόμη πιο ξεχωριστό και είμαι ενθουσιασμένη που η Λέιτον θα ενσαρκώσει αυτόν τον χαρακτήρα”.

Η Σάρα Άλντερσον έχει δημοσιεύσει έως τώρα 20 βιβλία και είναι η συγγραφέας των μπεστ σέλερ νεανικών μυθιστορημάτων “Hunting Lila”, “Losing Lila”, “The Sound” και “Out of Control”, καθώς και των ψυχολογικών θρίλερ “In Her Eyes”, “Friends Like These” και “The Stalker”.

Διαβάστε   Το Netflix υποστηρίζει πως η Βασίλισσα Κλεοπάτρα ήταν μαύρη...