“Το Τραγούδι του Χιλμπίλη”: μια δυνατή αυτοβιογραφία που μελετά το προσωπικό ταξίδι επιβίωσης και θριάμβου μιας οικογένειας…

Τη στιγμή που ο φοιτητής Νομικής στο Γέιλ και πρώην πεζοναύτης από το Νότιο Οχάιο Τζέι Ντι Βανς (Γκάμπριελ Μπάσο) ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη δουλειά των ονείρων του, μια οικογενειακή κρίση τον αναγκάζει να επιστρέψει στη γενέτειρά του, την οποία έχει απαρνηθεί. Ο Τζέι Ντι θα έρθει αντιμέτωπος με τις περίπλοκες σχέσεις της “άξεστης” οικογένειάς του, μεταξύ άλλων, και με την ευέξαπτη μητέρα του, την Μπεβ (Έιμι Άνταμς), η οποία παλεύει με τον εθισμό. Πλημμυρισμένος με αναμνήσεις της αγέρωχης και πανέξυπνης γιαγιάς του, της Μάμο (Γκλεν Κλόουζ), η οποία τον μεγάλωσε, ο Τζέι Ντι καταφέρνει να συμφιλιωθεί με το ανεξίτηλο αποτύπωμα της οικογένειάς του μέσα από το προσωπικό του ταξίδι.

Βασισμένο στο νούμερο ένα μπεστ σέλερ των New York Times του Τζέι Ντι Βανς, σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ Ρον Χάουαρντ και σε παραγωγή του βραβευμένου με Όσκαρ Μπράιαν Γκρέιζερ, το “Τραγούδι του Χιλμπίλη” είναι μια δυνατή αυτοβιογραφία που μελετά το προσωπικό ταξίδι επιβίωσης και θριάμβου μιας οικογένειας. Παρακολουθώντας τρεις ενδιαφέρουσες γενιές μέσα από τους μοναδικούς αγώνες τους, η ιστορία της οικογένειας του Τζέι Ντι εξερευνά τα πάνω και τα κάτω που ορίζουν τις εμπειρίες της οικογένειάς του.

 

Το Τραγούδι του Χιλμπίλη (Hillbilly Elegy, 2020)

Σκηνοθεσία: Ron Howard

Ηθοποιοί: Amy Adams, Glenn Close, Gabriel Basso

Διάρκεια: 116΄

Η ταινία είναι διαθέσιμη για streaming από το Netflix

 

Διαβάστε   "Αμφιβολία": προβοκατόρικα διλήμματα και πύρινες ερμηνείες από τους Μέριλ Στριπ και Φίλιπ Σεϊμουρ Χόφμαν...