“Το Τηλέφωνο του Κυρίου Χάριγκαν”: Ορισμένες σχέσεις δεν χάνονται ποτέ σε αυτή την ιστορία ενηλικίωσης του Στίβεν Κινγκ με θέμα το υπερφυσικό

Όταν ο Κρεγκ, ένα νεαρό αγόρι που ζει σε μια μικρή πόλη (Τζέιντεν Μαρτέλ) γίνεται φίλος με τον κύριο Χάριγκαν, έναν ηλικιωμένο, απομονωμένο δισεκατομμυριούχο (Ντόναλντ Σάδερλαντ), οι δυο τους δημιουργούν έναν απίθανο δεσμό λόγω της αγάπης τους για τα βιβλία και το διάβασμα. Όταν ο κύριος Χάριγκαν δυστυχώς πεθαίνει, ο Κρεγκ ανακαλύπτει ότι δεν έχουν χαθεί τα πάντα και βρίσκεται, παραδόξως, σε θέση να επικοινωνήσει με τον φίλο του από τον τάφο μέσω ενός iPhone, σε αυτήν την ιστορία ενηλικίωσης με θέμα το υπερφυσικό που δείχνει ότι ορισμένες σχέσεις δεν χάνονται ποτέ.

Βασισμένο στο διήγημα του Στίβεν Κινγκ, Το Τηλέφωνο του Κυρίου Χάριγκαν (Mr. Harrigan’s Phone) έγραψε και σκηνοθέτησε ο Τζον Λι Χάνκοκ, σε μια παραγωγή των Ράιαν Μέρφι, Τζέισον Μπλαμ και Κάρλα Χάκεν. Συμπρωταγωνιστούν επίσης οι Τζο Τίπετ, Κίρμπι Χάουελ Μπατίστ, Σάιρους Άρνολντ, Κόλιν Ο’Μπράιαν, Τόμας Φράνσις Μέρφι και Πέγκι Τζ. Σκοτ.

 

Το Τηλέφωνο του Κυρίου Χάριγκαν (Mr. Harrigan’s Phone, 2022)

Σκηνοθεσία: John Lee Hancock

Ηθοποιοί: Donald Sutherland, Jaeden Martell, Joe Tippett, Colin O’Brien, Peggy J. Scott, Thomas Francis Murphy

Διάρκεια: 104′

Η ταινία είναι διαθέσιμη σε streaming από το Netflix από τις 5 Οκτωβρίου 2022

 

Διαβάστε   Όσα έρχονται τον Μάιο στο Netflix