“Το Πλωτό Έθνος”: μια απίθανη κωμωδία που βασίζεται σε μια απίθανη αληθινή ιστορία…

Ο Τζόρτζιο, ένας χαρισματικός αλλά παρεξηγημένος μηχανικός, έχει πιάσει πάτο — τον απέλυσαν από τη δουλειά του, οι γονείς του δεν του μιλάνε και ο έρωτας της ζωής του τον παράτησε μετά τη σύλληψή τους που ήταν από σύμπτωση δική του ευθύνη (μεγάλη ιστορία…) Μπουχτισμένος από τον συντηρητισμό της ιταλικής κοινωνίας στα τέλη της δεκαετίας του ’60, ο Τζόρτζιο επινοεί ένα απίθανο σχέδιο: να φτιάξει το δικό του νησί στη μέση της θάλασσας. Μαζί με μια ομάδα από επαναστάτες και περιθωριακούς, ο Τζόρτζιο ιδρύει τη Δημοκρατία του Νησιού των Ρόδων, κηρύσσει ανεξαρτησία και διορίζει τον εαυτό του πρόεδρο.

Ωστόσο, με την απόφαση του Ιταλού πρωθυπουργού να θεωρήσει το ιδεαλιστικό νησί του Τζόρτζιο τον νούμερο ένα εχθρό της Ιταλίας, οι αξίες και το σθένος της ομάδας δοκιμάζονται.

Σε σκηνοθεσία Σίντνεϊ Σιμπίλια (τριλογία “Smetto Quando Voglio”) και σε παραγωγή της Grøenlandia (“The First King”), το “ΠΛΩΤΟ ΕΘΝΟΣ” είναι ένα ξεκαρδιστικό δράμα με επαναστατική διάθεση, βασισμένο στην απίθανη αληθινή ιστορία.

 

Το Πλωτό Έθνος (Rose Island, 2020)

Σκηνοθεσία: Sydney Sibilia

Ηθοποιοί: Matilda De Angelis, Tom Wlaschiha, Elio Germano

Διάρκεια: 117΄

Η ταινία κυκλοφορεί στο Netflix από τις 9 Δεκεμβρίου 2020

 

Διαβάστε   "Το Ξόρκι", η πιο τρομακτική ταινία που φτιάχτηκε ποτέ στην Ταϊβάν, έρχεται στο Netflix!