Το κορεάτικο remake της “Τέλειας Ληστείας” κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 24 Ιουνίου

Οι ληστείες ως είδος είναι πάντα στη μόδα, χάρη στην αδρεναλίνη που ανεβάζουν οι χαρές και τα δεινά της προσπάθειας αρπαγής ενός περιζήτητου θησαυρού. Στην περίπτωση μάλιστα της σειράς Η Τέλεια Ληστεία: Κορέα, Μέρος 1, που κάνει πρεμιέρα στις 24 Ιουνίου με έξι επεισόδια, οι χαρακτήρες που αναλαμβάνουν την ομώνυμη ληστεία θα φορούν μάσκες εμπνευσμένες από κειμήλια.

Η νέα αφίσα-teaser αυτής της σειράς αποκαλύπτει μια παραδοσιακή κορεάτικη μάσκα Hahoe, που αποτελεί την τέλεια οπτική αισθητική αυτού του κορεάτικου ριμέικ της Τέλειας Ληστείας, της σειράς που κέρδισε τις καρδιές του κοινού σε όλο τον κόσμο και γέννησε ένα αφοσιωμένο φανατικό κοινό. Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι ληστές της ισπανικής σειράς φορούσαν μάσκες με το πρόσωπο του καλλιτέχνη Σαλβαδόρ Νταλί.

Η μάσκα του Νταλί εμφανίζεται ακόμα και στο teaser της ανακοίνωσης τίτλου, όπου εμφανίζεται ο Καθηγητής (Γιου Τζι-τάε ), ο υποκινητής της ληστείας, να εξετάζει μια σειρά από μάσκες. Λίγο προτού δούμε ποια επιλέγει, το τρέιλερ τελειώνει, πυροδοτώντας έτσι ακόμα περισσότερη περιέργεια για τους φαν.

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα δίνεται με την κυκλοφορία της αφίσας-teaser, η οποία δείχνει τη μάσκα Hahoe με ένα μεγάλο κενό χαμόγελο.

Αναβιωμένη στην Κορέα, η νέα σειρά διαδραματίζεται σε έναν φανταστικό Ενιαίο Οικονομικό Χώρο, σε έναν κόσμο όπου η κορεάτικη χερσόνησος υφίσταται επανένωση. Πέρα από το νέο φόντο, αυτό που προκαλεί επίσης ενθουσιασμό είναι το καστ που υποδύεται τους χαρακτήρες της πρωτότυπης σειράς: Καθηγητής (Γιου Τζι-τάε), Βερολίνο (Παρκ Χάε-σου), Τόκιο (Τζαν Τζονγκ-σέο), Μόσχα (Λι Γουόν-τζονγκ), Ντένβερ (Κιμ Τζι-χουν), Ναϊρόμπι (Τζανγκ Γιουν-τζου), Ρίο (Λι Χιουν-γου), Ελσίνκι (Κιμ Τζι-χουν) και Όσλο (Λι Κιου-χο).

Διαβάστε   Σεπτέμβριος στο Netflix

Τα δύο πρώτα κορεάτικα μπλοκμπάστερ θα κάνουν πρεμιέρα το τελευταίο εξάμηνο αυτού του έτους. Η Τέλεια Ληστεία: Κορέα, Μέρος 1 θα είναι διαθέσιμη σε streaming από το Netflix από τις 24 Ιουνίου στο Netflix.