Το αριστουργηματικό “Toy Story 4” στους κινηματογράφους Victoria Cinema (Λάρισα) και Cine Orfeas (Κέρκυρα)

To Toy Story 4 είναι η τέταρτη συνέχεια της σειράς ταινιών Toy Story και, αξιοποιώντας τις τεχνικές της 3D computer animation, αποδεικνύεται ότι αποτελεί ήδη ένα κινηματογραφικό αριστούργημα του είδους. Η παραγωγή έγινε από την Pixar και η διανομή της από την Walt Disney Pictures. Τη σκηνοθεσία την ανέλαβε ο Τζον Λάσιτερ μαζί με τον Τζος Κούλι. Η ιστορία προέρχεται από τη συγγραφική ομάδα της πρώτης ταινίας, η οποία αποτελείται από τους Πίτερ Ντόκτερ, Άντριου Στάντον και Λι Άνκριτς. Η ταινία κυκλοφόρησε στις 21 Ιουνίου του 2019.

Η πλοκή της ταινίας αφορά τα παιχνίδια Σερίφης Γούντι, Buzz Lightyear καθώς και τους φίλους τους και τη ζωή τους, αφού ο Άντι, ο αρχικός τους ιδιοκτήτης, τούς έδωσε στη μικρή Μπόνι. Η παρέα, θα προσπαθήσει να επανενωθεί με την Bo Peep, την οποία γνωρίσαμε στο Toy Story 3.

Ο Woody ήταν πάντα σίγουρος για τη θέση του στον κόσμο και το ότι προτεραιότητα του είναι η φροντίδα του παιδιού του, είτε είναι ο Andy είτε η Bonnie. Οπότε όταν το καινούριο παιχνίδι της Bonnie, που είναι καρπός χειροτεχνίας και ακούει στο όνομα Forky, αυτοαποκαλείται «σκουπίδι», ο Woody αναλαμβάνει να του δείξει ότι πρέπει να αγκαλιάσει το γεγονός ότι είναι ένα παιχνίδι. Όταν η Bonnie παίρνει την παρέα σε οικογενειακή εκδρομή, ο Woody καταλήγει σε μία απρόσμενη παράκαμψη που του επιφυλάσσει τη συνάντηση με τη χαμένη του φίλη Βο Peep. Μετά από χρόνια μοναχικής περιπλάνησης, το περιπετειώδες πνεύμα της Bonnie και οι εμπειρίες της στον δρόμο έρχονται σε αντίθεση με την ντελικάτη, πορσελάνινη επίστρωση της. Πάνω που ο Woody και η Βο συνειδητοποιούν ότι οι κόσμοι τους είναι μακριά σε ό,τι αφορά τη ζωή τους ως παιχνίδια, την ίδια στιγμή καταλαβαίνουν ότι αυτή είναι η πιο ασήμαντη έγνοια τους.

Διαβάστε   Η Netflix και η Universal επεκτείνουν τη συμφωνία αδειοδότησης για ταινίες κινουμένων σχεδίων

Τις φωνές τους δανείζουν ο Τομ Χανκς  ως Σερίφης Γούντι και ο Τιμ Άλεν ως Buzz Lightyear. Η διάρκεια της ταινίας είναι 100 λεπτά.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:

 

  • VICTORIA CINEMA (ΛΑΡΙΣΑ)

2D & Μεταγλ.: Καθημερινές (Πέμ. έως Τετ.) & ΣΚ: 17:00, 18:00, 18:30 & 20:00

3D & Μεταγλ.: Καθημερινές (Πέμ. έως Τετ.) & ΣΚ: 19:15

2D & Υποτιτλ.: Καθημερινές (Πέμ. έως Τετ.) & ΣΚ: 21:15

 

  • CINE ORFEAS (ΚΕΡΚΥΡΑ)

2D & Μεταγλ.: Καθημερινές (Πέμ. έως Τετ.) & ΣΚ: 19:15

Περισσότερα για το πρόγραμμα των Victoria Cinemas εδώ