Το “Από Ποιον Τρέχαμε να Ξεφύγουμε;” (Who Were We Running From?) είναι η νέα αριστουργηματική τουρκική σειρά θρίλερ του Netflix…

Μια μαμά και η νεαρή κόρη της έχουν έναν άρρηκτο δεσμό μεταξύ τους. Προσπαθούν διαρκώς να ξεφύγουν, μένουν σε πολυτελή ξενοδοχεία, βρίσκονται διαρκώς εν κινήσει… Καθώς, όμως, τα πολυτελή ξενοδοχεία αντικαθίστανται από άθλια μοτέλ, γίνεται σαφές ότι δεν πρόκειται για παραμύθι. Όταν ανακαλύπτουμε ότι μένουν πτώματα στο διάβα τους, συνειδητοποιούμε ότι, ίσως, η μαμά δεν είναι το θύμα αλλά ο κυνηγός. Πώς θα καταφέρουν να ξεφύγουν;

Το Από Ποιον Τρέχαμε να Ξεφύγουμε; (Who Were We Running From?) είναι η νέα τουρκική σειρά θρίλερ του Netflix, η οποία βασίζεται στο μυθιστόρημα του 2007 με τίτλο Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? ( Whom Were We Running From?) της Perihan Mağdenb, που αφηγείται τα σκοτεινά μυστικά ενός παρελθόντος που στοιχειώνει συνεχώς το παρόν.

Από τον σκηνοθε΄τη της τούρκικης σειράς του Netflix The Protector, Umut Aral, η σειρά εξερευνά την πολύπλοκη σχέση αλληλοεξάρτησης μεταξύ μιας παρανοϊκής γυναίκας (της οποίας το όνομα δεν αναφέρεται) και της έφηβης κόρης της, Bambi, καθώς προσπαθούν συνεχώς να ξεφύγουν από το μυστηριώδες παρελθόν τους.

Το όνομα της έφηβης πρωταγωνίστριας, Bambi, αποτελεί μια αναφορά στο μυθιστόρημα του 1923 από τον Αυστριακό συγγραφέα Felix Salten με τίτλο Bambi, a Life in the Woods, στο οποίο και βασίστηκε η κλασική ταινία του 1942, Bambi, από τη Disney. Το μυθιστόρημα αυτό διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη σειρά, και όχι μόνο λόγω του ονόματος της Bambi. Οι δύο χαρακτήρες μοιράζονται μια έντονη αγάπη για το βιβλίο και την ιστορία που αυτό αφηγείται σχετικά με τον δεσμό ανάμεσα σε έναν υπερπροστατευτικό γονιό και ένα παιδί το οποίο πρέπει εν τέλει να μάθει να είναι ανεξάρτητο. Η ιστορία αυτή αντικατοπτρίζει την κεντρική ιδέα της σειράς, καθώς η Bambi αρχίζει να αμφισβητεί τον τρόπο ζωής της.

Διαβάστε   Όλες οι πολυαναμενόμενες ταινίες και σειρές που θα δούμε τον Απρίλιο στο Netflix

Η σειρά διαδραματίζεται σε εντυπωσιακά ξενοδοχεία και πόλεις σε όλη την Τουρκία, συμπεριλαμβανομένης της Αττάλειας, στην ακτή της Μεσογείου, όπως επίσης και στην Καππαδοκία.

Στη σειρά εφτά επεισοδίων πρωταγωνιστούν η Melisa Sözen στον ρόλο της μητέρας, η Eylül Tumbar στην πρώτη της εμφάνιση σε τηλεοπτική σειρά στον ρόλο της Bambi και ο Musa Uzunlar στον ρόλο του πατέρα της Bambi.

Η σειρά είναι διαθέσιμη σε streaming από το Netflix από τις 24 Μαρτίου 2023.