“Το Άλλο με τον Τοτό, το Ξέρεις;”: Ο σκανταλιάρης ήρωας των διάσημων ανεκδότων έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Στο σχολείο, ο Τοτό είναι ο καλύτερος στο να κάνει τους φίλους του να γελούν με τις τρέλες του – στο να παρακολουθεί στο μάθημα, όχι και τόσο!  Όπως στο σχολείο, έτσι και στο σπίτι, τα αστεία του Τοτό συχνά καταλήγουν σε καταστροφή… Η τελευταία; Ένα τεράστιο γλυπτό πέφτει κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης που διοργανώνει το αφεντικό του πατέρα του! Όλοι αμέσως υποπτεύονται τον γνωστό μας κατεργάρη, όμως αυτή τη φορά, ο Τοτό επιμένει ότι είναι αθώος και αρνείται να κατηγορηθεί για κάτι που δεν έκανε.

Όταν κανείς δε φαίνεται διατεθειμένος να τον πιστέψει, ο Τοτό αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του: μαζί με τους καλύτερους φίλους του, θα ερευνήσει την υπόθεση και θα βρει τον πραγματικό ένοχο για να αποκαταστήσει το όνομά του! Μια απίστευτη περιπέτεια μόλις ξεκίνησε…

Ο διασημότερος σκανταλιάρης, ο πιτσιρικάς που έχει πρωταγωνιστήσει σε τόσα ανέκδοτα που έχουν συντροφεύσει μικρούς και μεγάλους, έρχεται στη μεγάλη οθόνη για να τον γνωρίσει καλύτερα το κοινό και να ξεκαρδιστεί με τις τρέλες του!

 

Το Άλλο με τον Τοτό, το Ξέρεις; (Les Blagues de Toto, 2020)

Σκηνοθεσία: Pascal Bourdiaux

Ηθοποιοί: Gavril Dartevelle, Guillaume de Tonquédec, Anne Marivin, Ramzy Bedia

Διάρκεια: 84′

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

Διαβάστε   "Χαμένη Σφαίρα": μια συναρπαστική ταινία δράσης από το Netflix