“Τι συνέβη στη Δευτέρα”: η εξαιρετική Νούμι Ράπας σε επταπλό ρόλο!..

Το 2073, ο υπερπληθυσμός και η πείνα έχουν αναγκάσει τις κυβερνήσεις να λάβουν δραστικά μέτρα για την αντιμετώπισή τους, υποχρεώνοντας τις οικογένειες να κάνουν μόνο ένα παιδί.  Επτά πανομοιότυπες αδελφές ζουν μία κρυφή ζωή, διαρκώς καταζητούμενες από το Τμήμα Κατανομής Παιδιών, υιοθετώντας μία ταυτότητα: αυτήν της Κάρεν Σέτμαν.

Μεγαλωμένες και εκπαιδευμένες από τον παππού τους, ο οποίος τους έδωσε και τα ονόματά τους, – Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή- κάθε κοπέλα μπορεί να βγει στον έξω κόσμο μία φορά την εβδομάδα, χρησιμοποιώντας την κοινή τους ταυτότητα.

Όλα κυλάνε κανονικά, μέχρι που μία μέρα, η Δευτέρα δεν επιστρέφει σπίτι…

 

Επτά πρόσωπα, επτά προσωπικότητες

Ο σκηνοθέτης του δυστοπικού φιλμ επιστημονικής φαντασίας “Τι συνέβη στη Δευτέρα”, Τόμι Βίρκολα ήξερε ότι η Νούμι Ραπάς διέθετε και την προσωπικότητα και το καλλιτεχνικό εκτόπισμα για να υποδυθεί επτά διαφορετικούς χαρακτήρες. Η Ραπάς άδραξε την ευκαιρία και με την ενέργεια και την αφοσίωση που τη διακρίνουν, έφερε το εξωφρενικό αυτό project εις πέρας: «Ήταν εντελώς παρανοϊκό και τρομακτικό και διασκεδαστικό, αλλά μετά από δύο ολόκληρες εβδομάδες με πρόβες κατάφερα να μπω στο πετσί και των επτά κοριτσιών. Να κατακτήσω τα χαρακτηριστικά τους και να συνειδητοποιήσω ότι, κατά κάποιον τρόπο, καθεμία έχει και ορισμένα δικά μου χαρακτηριστικά».

Η ταινία θα βγεί στους κινηματογράφους στις 28 Σεπτεμβρίου

Δείτε το τρέιλερ:

 

Σκηνοθεσία Τόμι Βίρκολα
Σενάριο Μαξ Μπότκιν

Κέρι Ουίλιαμσον

Παραγωγή Ραφαέλα Ντε Λορέντις

Φαμπρίς Τζιανφέρμι

Φιλίπ Ρουσελέ

Ηθοποιοί Νούμι Ραπάς

Γκλεν Κλόουζ

Ουίλεμ Νταφόε

Μαρουάν Κενζάρι

Κρίστιαν Ρούμπεκ

Πολ Σβέρε Χάγκεν

Κλάρα Ριντ

Ρόμπερτ Βάγκνερ

Φωτογραφία Χοσέ Ντέιβιντ Μοντέρο
Μοντάζ Μάρτιν Στολτζ
Σχεδιασμός παραγωγής Τζόσεφ Χότζες
Μουσική Κρίστιαν Βίμπε
Διάρκεια 123’
Διανομή Odeon
Είδος Επιστημονικής Φαντασίας

 

Διαβάστε   Μέχρι που μία Δευτέρα, η “Δευτέρα” δεν επιστρέφει στο σπίτι...