“Τέρας: Η Ιστορία του Τζέφρι Ντάμερ”: Η σειρά για έναν από τους πιο διαβόητους κατά συρροή δολοφόνους της Αμερικής έγινε η πιο επιτυχημένη σειρά του Netflix όλων των εποχών

Μεταξύ του 1978 και του 1991, ο Τζέφρι Ντάμερ αφαίρεσε με φρικιαστικό τρόπο τις ζωές δεκαεπτά αθώων θυμάτων. Το DAHMER – Τέρας: Η Ιστορία του Τζέφρι Ντάμερ είναι η νέα μίνι σειρά 10 επεισοδίων του Netflix που αποκαλύπτει αυτά τα αδίστακτα εγκλήματα, με επίκεντρο τα υποεξυπηρετούμενα θύματα και τις κοινότητές τους που επηρεάζονται από τον συστημικό ρατσισμό και τις θεσμικές αποτυχίες της αστυνομίας, οι οποίες επέτρεψαν σε έναν από τους πιο διαβόητους κατά συρροή δολοφόνους της Αμερικής να συνεχίσει τα στυγερά του εγκλήματα σε κοινή θέα για πάνω από μια δεκαετία.

Μέσα σε δύο μόνο εβδομάδες, το DAHMER κατάφερε να γίνει η πιο επιτυχημένη σειρά του Netflix όλων των εποχών. Η σειρά μίας σεζόν από τον Ράιαν Μέρφι και με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Emmy Έβαν Πίτερς κατέκτησε την κορυφή της λίστας των αγγλόφωνων σειρών αφού, μόλις τη δεύτερη εβδομάδα προβολής της, συμπλήρωσε 299,84 εκατ. ώρες παρακολούθησης και έγινε μέσα σε μία εβδομάδα, η δεύτερη πιο δημοφιλής αγγλόφωνη σειρά μετά την τέταρτη σεζόν του Stranger Things.

Επιπλέον, η σειρά μπήκε στη λίστα με τους Πιο δημοφιλείς τίτλους, μετά από 12 μόνο μέρες, με 496,05 εκατ. ώρες παρακολούθησης.

Η σειρά είναι διαθέσιμη σε streaming από το Netflix από τις 21 Σεπτεμβρίου 2022.

 

Διαβάστε   Επιβεβαιώθηκε το sequel της ταινίας "The Batman"