“Στον Παλμό της Σεούλ”: Το απόλυτο κορεάτικο καλοκαιρινό μπλοκμπάστερ είναι γεμάτο πολύχρωμες εικόνες, δράση και ρετρό αισθητική

Το καλοκαίρι του 1988, η Νότια Κορέα ζει στον πυρετό των Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς η Σεούλ ετοιμάζεται να φιλοξενήσει την τεράστια εκδήλωση. Λίγο πριν από τους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, μια ομάδα οδηγών και μηχανικών, γνωστή ως η “Supreme Team της Σάνγκιε-ντονγκ”, αποκαλύπτει σκοτεινές επιχειρηματικές δραστηριότητες που αφορούν ένα μαύρο ταμείο VIP. 

Μαζί, οι Γιου Α-ιν (ως ο απόλυτος οδηγός Ντονγκ-γουκ που κάνει τους τέλειους ελιγμούς), ο Κο Κιουνγκ-πίο (ως ο Τζον Γου, ο DJ του κλαμπ), ο Λι Κίου-χιουνγκ (ως ο Μποκ-ναμ που χειρίζεται το ανθρώπινο σύστημα πλοήγησης), η Παρκ Τζου-χιουν (ως η ταλαντούχα μοτοσικλετίστρια Γιουν Χι) και ο Ονγκ Σεόνγκ-γου (ως ο μηχανικός Τζουν-γκι) θα αποκαλύψουν την αλήθεια πίσω από τη μεγάλη σπείρα ξεπλύματος χρήματος. 

Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις συγκλονιστικές σεκάνς ταχύτητας της ταινίας με κουλ ρετρό οχήματα, τις οποίες συμπληρώνουν ουρλιαχτά και σημάδια ολίσθησης. Ο σκηνοθέτης Μουν Χιουν-σανγκ δηλώνει: “Κατά την επιλογή της εξωτερικής εμφάνισης των οχημάτων, θέλαμε να δώσουμε μια αίσθηση χιπ-χοπ και ρετρό, ‘χίπτρο’ όπως την αποκαλώ εγώ”. Η ταινία Στον Παλμό της Σεούλ (Seoul Vibe) είναι επίσης γεμάτη πολύχρωμες εικόνες, φάνκι μουσική και ρετρό αισθητική, ζωντανεύοντας έτσι τη μόδα της δεκαετίας του 1980.

 

Στον Παλμό της Σεούλ (Seoul Vibe, 2022)

Σκηνοθεσία: Hyun-Sung Moon

Ηθοποιοί: Yoo Ah-in, Go Kyung-Pyo, Park Ju-hyun

Διάρκεια: 138′

Η ταινία θα είναι διαθέσιμη σε streaming από το Netflix στις 26 Αυγούστου 2022

 

Διαβάστε   Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε τον Απρίλιο στο Netflix