Στα Ζαγοροχώρια ο γιος του Ντενζέλ Ουάσιγκτον-πρωταγωνιστεί σε ταινία που γυρίζεται στην Ελλάδα

Τα γυρίσματα της ταινίας «Born to be murdered», που αποτελεί αμερικανοϊταλική παραγωγή, γίνονται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα και το βασικό της μέρος θα διαδραματιστεί στα χωριά του Ζαγορίου, κυρίως στο Τσεπέλοβο.

Ολο το επιτελείο βρίσκεται ήδη στη χώρα μας και το Σαββατοκύριακο πραγματοποιούν γυρίσματα στην Αθήνα. Στις 25 Μαρτίου αναμένονται στην Ηπειρο.

Σταθμός τους το Τσεπέλοβο, στο οποίο βρέθηκαν αρκετές φορές το προηγούμενο διάστημα και χαρτογράφησαν την περιοχή. Τα γυρίσματα στο Ζαγόρι αναμένεται να ξεκινήσουν στις 27 του μήνα.

Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Ιταλός Ferdinando Cito Filomarino και παραγωγοί ο Marco Morabito και ο Luca Guadagnino, των επιτυχιών Call me by your name, Suspiria και I am love.

Η ταινία αφηγείται την ιστορία αμερικανού τουρίστα, του Μπέκετ, ο οποίος βρίσκεται άθελά του στο στόχαστρο επικίνδυνης συνωμοσίας, σε απομακρυσμένη ορεινή περιοχή της βορειοδυτικής Ελλάδας.

Κυνηγημένος από αγνώστους, ένας καθημερινός άνθρωπος, θα ζήσει απρόσμενη περιπέτεια με φόντο την ελληνική ορεινή επαρχία και την πολύβουη Αθήνα.

Πρόκειται για αγγλόφωνη, αμερικανοϊταλική συμπαραγωγή, το σενάριο της οποίας έχει γραφτεί εξ ολοκλήρου για την Ελλάδα.

Ο Τζον Ντέιβιντ Ουάσιγκτον (γιος του Ντενζέλ Ουάσιγκτον)είναι ο πρωταγωνιστής, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός με την ταινία του Σπάικ Λι «BlackkKlansman» που διεκδίκησε φέτος 6 Οσκαρ, και απέσπασε τελικά χρυσό αγαλματίδιο για το σενάριο του διάσημου σκηνοθέτη.

Πηγή: epiruspost.gr

Διαβάστε   Έφτασε το "Τέλος Παιχνιδιού" για τους Εκδικητές (τρέιλερ);