Ο Joaquin Phoenix και η Rooney Mara θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα ταινία του Pawel Pawlikowski “The Island”

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Joaquin Phoenix και η Rooney Mara θα είναι οι πρωταγωνιστές της επόμενης ταινίας του Pawel Pawlikowski με προσωρινό τίτλο Το Νησί (The Island), τα γυρίσματα της οποίας αναμένεται να ξεκινήσουν το 2023.

Το δραματικό θρίλερ, το σενάριο και τη σκηνοθεσία του οποίου θα αναλάβει ο Pawlikowski, βασίζεται σε αληθινά γεγονότα, και ακολουθεί ένα ζευγάρι Αμερικανών στη δεκαετία του 1930 οι οποίοι, απογοητευμένοι από την κοινωνική πραγματικότητα της εποχής, αποφασίζουν να αφήσουν πίσω τους τον πολιτισμό, και να δημιουργήσουν τον δικό του προσωπικό παράδεισο σε ένα εγκαταλελειμμένο νησί. Αφού όμως ένας εκατομμυριούχος που περνάει από το νησί με το γιοτ του και ανακαλύπτει το ζευγάρι, κάνει την ύπαρξή του είδηση σε σκανδαλοθηρικές εφημερίδες, μια αυτοαποκαλούμενη κόμισσα εμφανίζεται με τους δύο εραστές της και σχεδιάζει να χτίσει ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο νησί. Καθώς η κατάσταση κλιμακώνεται γρήγορα, ένας ψυχολογικός πόλεμος ξεκινά ανάμεσα στην κόμισσα και το ζευγάρι καθώς απιστία, προδοσίες και τελικά ένας φόνος λαμβάνει χώρα μεταξύ των εισβολέων του νησιού.

Το Νησί σηματοδοτεί την επιστροφή του Pawel Pawlikowski στη σκηνοθεσία μετά την ταινία του Ψυχρός Πόλεμος (Cold War), η οποία έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών και για  την οποία ο Pawlikowski απέσπασε το βραβείο σκηνοθεσίας.

Διαβάστε   Προεγκρίσεις χρηματοδότησης σχεδίων αξίας 248.000€ από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου