Ο Cillian Muprhy θα επιστρέψει στον ρόλο του Tommy Shelby για την ταινία “Peaky Blinders”

Της Καλλιόπης Αλέτρα

Μετά τη σαρωτική του νίκη στα φετινά Όσκαρ για τον ρόλο του ως Robert J. Oppenheimer στην ταινία τού Christopher Nolan, ο Cillian Muprhy επιστρέφει για έναν ακόμη αγαπημένο ρόλο, καθώς σύμφωνα με τον δημιουργό της δημοφιλούς σειράς “Peaky Blinders” Steven Knight, ο ηθοποιός θα επιστρέψει για τον ρόλο τού Tommy Shelby στην επερχόμενη ταινία Peaky Blinders.

“Σίγουρα θα επιστρέψει”, ανέφερε ο Knight για τον Muprhy σε συνέντευξή του στο περιοδικό Birmingham World στην πρεμιέρα της νέας του δραματικής σειράς για το BBC με τίτλο The Town, λέγοντας επίσης πως τα γυρίσματα της ταινίας πρόκειται να ξεκινήσουν αυτόν τον Σεπτέμβριο στην Αγγλία.

Ο δημιουργός και σκηνοθέτης εγκωμίασε επίσης τον ηθοποιό για την ερμηνεία του στο Oppenheimer: “Του άξιζε τόσο πολύ. Είναι ένας φανταστικός άνθρωπος”.

Η ανακοίνωση αυτή βρέθηκε σε αρμονία με τα σχόλια του Cillian Muprhy σχετικά με το ενδιαφέρον του να επιστρέψει εφόσον το σενάριο ήταν αρκετά καλό. “Έχω πει πως αν ο Knight ετοιμάσει ένα σενάριο το οποίο να μπορώ να υποστηρίξω, γιατί είναι ένας εξαιρετικός σεναριογράφος, θα είμαι εκεί”, είπε ο βραβευμένος με Όσκαρ Ιρλανδός σταρ τον προηγούμενο μήνα. “Αν θέλουμε να δούμε έναν πενηντάχρονο Tommy Shelby, θα είμαι εκεί. Ας το κάνουμε”.

Διαβάστε   "1945": η αμφιβολία δηλητηριάζει τα πάντα χωρίς να σκοτώνει τίποτα...