Ο Brad Pitt θα πρωταγωνιστήσει στην τελευταία ταινία του Quentin Tarantino “The Movie Critic”

Ο Brad Pitt πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη δέκατη και τελευταία ταινία του Quentin Tarantino, The Movie Critic, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Deadline. Παρότι το status της τελικής συμφωνίας δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Pitt θα έχει τον ρόλο του βασικού πρωταγωνιστή, στον οποίο αναφέρεται και ο τίτλος της ταινίας.

Αυτή θα είναι η τρίτη συνεργασία για το κινηματογραφικό δίδυμο, μετά το Once Upon a Time in Hollywood του 2019, για το οποίο ο Brad Pitt απέσπασε το Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου, και το Inglourious Basterds του 2009.

Παρότι ο σκηνοθέτης δεν έχει αποκαλύψει έως τώρα πολλές λεπτομέρειες για το νέο πρότζεκτ του, τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως θα διαδραματίζεται στην Καλιφόρνια της δεκαετίας του 1970 και θα επικεντρώνεται στη ζωή ενός κυνικού κριτικού κινηματογράφου, ενώ φημολογείται πως η ταινία είναι εμπνευσμένη από η ζωή της Pauline Kael, της εκλιπούσας συγγραφέα του New Yorker, η οποία υπήρξε μία από τις κριτικούς κινηματογράφου με τη μεγαλύτερη επιρροή στην εποχή της.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους το 2025.

Διαβάστε   "Babylon": Όσο μεγαλύτερο το όνειρο, τόσο μεγαλύτερος ο αγώνας...