Ο Berlin του “La Casa de Papel” έχει τη δική του spin-off σειρά στο Netflix

Μόνο δύο πράγματα μπορούν με βεβαιότητα να κάνουν υπέροχη μια κακή μέρα: ο έρωτας και μια αμοιβή αξίας εκατομμυρίων. Έτσι περνά ο Berlin τα χρυσά του χρόνια, μια περίοδο κατά την οποία δεν έχει την παραμικρή ιδέα για την ασθένειά του και δεν βρίσκεται παγιδευμένος στο Νομισματοκοπείο της Ισπανίας. Τώρα αρχίζει να προετοιμάζει μία από τις πιο μοναδικές του ληστείες με στόχο να κάνει κοσμήματα αξίας 44 εκατομμυρίων να εξαφανιστούν ως διά μαγείας. Και για να το πετύχει, θα ζητήσει βοήθεια από μία από τις τρεις συμμορίες με τις οποίες έχει ξανακλέψει.

Μπορεί η συμμορία της Τέλειας Ληστείας (Money Heist/La Casa de Papel) να τα κατάφερε τελικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η ιστορία τελείωσε. Η πιο πρόσφατη σειρά του Netflix – από τον δημιουργό του La Casa de Papel Álex Pina – επικεντρώνεται στον χαρακτήρα του Berlin (Pedro Alonso), πολύ πριν μάθει για την ανίατη διάγνωσή του και επιχειρήσει να ληστέψει το Βασιλικό Νομισματοκοπείο της Ισπανίας. Το spin-off Berlin ακολουθεί τον ομώνυμο χαρακτήρα στη χρυσή του εποχή, καθώς επιχειρεί μια από τις πιο απίστευτες ληστείες του.

“Είναι ένα ταξίδι στη χρυσή εποχή του χαρακτήρα, όταν λήστευε σε όλη την Ευρώπη ενώ ήταν τρελά ερωτευμένος”, λέει ο Pina. Ουσιαστικά, πρόκειται για μια σειρά γεμάτη εγκλήματα, ένταση, ταξίδια, ρομαντισμό και, το πιο ενδιαφέρον, χιούμορ. “Αυτό είναι το πιο εκπληκτικό, η κωμωδία. Θα κάνει τον κόσμο να γελάσει πολύ”, λέει ο Pina στον Alonso.

Στο La Casa de Papel, μια ομάδα αγνώστων (όλοι με τα παρατσούκλια των πόλεων) ενώνονται για να ληστέψουν το Βασιλικό Νομισματοκοπείο της Ισπανίας με ένα σχέδιο που έχει δημιουργήσει ο Professor (Álvaro Morte) και εκτελεί ο Berlin. Το Berlin επικεντρώνεται σε μια παλαιότερη περίοδο της ζωής του Berlin, η οποία θίγεται σε flashbacks στις μεταγενέστερες σεζόν της Τέλειας Ληστείας.

Για να ετοιμάσει ο Berlin μια από τις πιο ακραίες ληστείες του, θα πρέπει να επιστρατεύσει τη βοήθεια κάποιων έμπειρων εγκληματιών: Της Κέιλα, έναν εγκέφαλο της κυβερνοασφάλειας, του Νταμιάν, έναν ακαδημαϊκό και στενό φίλο του, του Κάμερον που ζει τη ζωή του στα άκρα, του Ρόι, έναν κλειδαρά και τσιράκι τού Berlin, και του Μπρους, που γνωρίζει τα πάντα για τα gadgets και τα όπλα.

Διαβάστε   Όσα έρχονται στο Netflix τον Δεκέμβριο 2021

Η σειρά Berlin είναι διαθέσιμη σε streaming από το Netflix από τις 29 Δεκεμβρίου 2023.