Ο Χιου Γκραντ απορεί γιατί το «Love actually» είναι τόσο δημοφιλές…

Ο Χιου Γκραντ συνεχίζει να εκπλήσσεται από τη δημοτικότητα της ταινίας «Love Actually», η οποία βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες πριν από 15 χρόνια.

Σύμφωνα με το Bang Showbiz, ο 58χρονος Βρετανός ηθοποιός παραδέχθηκε ότι μένει άναυδος με την επιτυχία της δραματικής συγκινητικής ταινίας που έχει θέμα εννέα αλληλένδετες ιστορίες αγάπης.

Ο Χιου Γκραντ, ο οποίος υποδύεται τον πρωθυπουργό της Βρετανίας που ερωτεύεται την υπάλληλό του είπε: «Δεν ξέρω γιατί η ταινία “Love Actually” εξακολουθεί να είναι τόσο δημοφιλής».

Ωστόσο αναφερόμενος στην ταινία που είναι συνδεδεμένη στενά με την περίοδο των διακοπών Χριστουγέννων πρόσθεσε: «Όλοι την παρακολουθούν το Χριστούγεννα, κι αυτό είναι ωραίο».

Ανατρέχοντας πίσω ερωτηθείς ποια θεωρεί την πιο δύσκολη σκηνή της ταινίας, ανέφερε τη σκηνή στην οποία χόρεψε το «Jump (For my Love)» των Pointer Sisters.

«Υποψιάζομαι ότι ήταν η πιο δύσκολη σκηνή που γυρίστηκε ποτέ» είπε αστειευόμενος. «Δεν ήταν εύκολο για έναν Άγγλο στα 40 του να το κάνει στις 7 το πρωί, χωρίς ζέσταμα και νηφάλιος» πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: in.gr

 

 

Διαβάστε   Έφυγε από τη ζωή η σπουδαία Σωτηρία Λεονάρδου