“Ο Οίκος των Νίντζα”: Τι θα γινόταν αν οι νίντζα δρούσαν ακόμα στις σκιές της Ιαπωνίας του σήμερα;

Της Καλλιόπης Αλέτρα

Το Netflix δημοσίευσε πρόσφατα συναρπαστικά teasers και trailers ορισμένων από τους επερχόμενους τίτλους που θα κυκλοφορήσουν στην πλατφόρμα το 2024, από την τρίτη σεζόν του Bridgerton μέχρι τη δεύτερη σεζόν του Squid Game. Ωστόσο, μια νέα σειρά που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού και έχει ενθουσιάσει τους πάντες είναι ο Οίκος των Νίντζα (House of Ninjas), μια ιαπωνική σειρά δράσης που περιλαμβάνει μερικά από τα πιο απίστευτα ταλέντα από όλο τον κόσμο.

Οι νίντζα έχουν γοητεύσει τον κόσμο με τις μυστηριώδεις και τρομακτικές σωματικές τους ικανότητες,  έχουν μεταφερθεί στην οθόνη αμέτρητες φορές, ενώ υπήρχαν σε πολλές κρίσιμες περιόδους της ιαπωνικής ιστορίας

Τι θα γινόταν όμως αν αυτοί οι νίντζα δρούσαν ακόμα στις σκιές της Ιαπωνίας του σήμερα; Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα υπόσχεται να δώσει η αντισυμβατική σειρά νίντζα του Netflix, που συνδυάζει αστραπιαίες ρεαλιστικές σκηνές δράσης νίντζα με ατσάλινο σασπένς.

Η σειρά αφηγείται την ιστορία της οικογένειας Tawara, της τελευταίας οικογένειας νίντζα, η οποία είχε εγκαταλείψει τις ρίζες της μετά από ένα περιστατικό στο παρελθόν. Τώρα, πρέπει να αντιμετωπίσει τη μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία της Ιαπωνίας, μια κρίση που απειλεί να συγκλονίσει βαθιά το έθνος.

Στη σειρά πρωταγωνιστεί ο Kaku Kento (The Family, Tokyo MER), ενώ στο καστ περιλαμβάνονται επίσης οι Eguchi Yosuke, Kimura Tae, Kora Kengo, Makita Aju και Miyamoto Nobuko.

“Ο Dave Boyle θα σκηνοθετήσει αυτή τη μοναδική σειρά, συνδυάζοντας τα κατασκοπευτικά στοιχεία των νίντζα που αναλαμβάνουν άκρως απόρρητες αποστολές με ένα οικογενειακό δράμα”, αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση το Netflix.

Διαβάστε   "Το Παιχνίδι του Καλαμαριού": Η νέα δυστοπική νοτιοκορεάτικη σειρά του Netflix θυμίζει παιχνίδι επιβίωσης...

Η σειρά θα είναι διαθέσιμη σε streaming από το Netflix παγκοσμίως στις 15 Φεβρουαρίου 2024.