“Ο κόσμος είναι μια σκηνή” για τον Joaquin Phoenix και τη Lady Gaga στο πρώτο τρέιλερ του “Joker: Folie à Deux”

Κυκλοφόρησε στο CinemaCon το πρώτο τρέιλερ του σίκουελ της ταινίας Joker με τίτλο Joker: Folie à Deux (Joker: Τρέλα για Δύο), ένα μιούζικαλ με πρωταγωνιστές τους βραβευμένους με Όσκαρ Joaquin Phoenix και Lady Gaga.

Ο Joaquin Phoenix επιστρέφει στον ρόλο του Arthur Fleck, του επίδοξου stand-up κωμικού που μετατράπηκε σε “κακό”, ενώ βλέπουμε τη Lady Gaga ως Dr. Harleen Quinzel, μια ψυχίατρο που έχει αναλάβει να θεραπεύσει τον Fleck στο Άσυλο του Άρκαμ, η οποία τον ερωτεύεται και στη συνέχεια γίνεται η συνεργός του με το ψευδώνυμο Harley Quinn.

Ο τίτλος της ταινίας αποτελεί μια αναφορά σε ένα ψυχιατρικό σύνδρομο, σύμφωνα με το οποίο δύο άτομα μοιράζονται μια παραληρητική κατάσταση.

Σε αντίθεση με το Joker, το Joker: Folie à Deux θα είναι μιούζικαλ και σύμφωνα με το περιοδικό Variety, αναμένεται να περιλαμβάνει 15 νούμερα, με τα περισσότερα από αυτά να είναι διασκευές προϋπαρχόντων τραγουδιών, όπως το That’s Entertainment από το μιούζικαλ The Band Wagon του 1953, το οποίο ερμήνευσε η Judy Garland. Το τρέιλερ περιλαμβάνει το τραγούδι What the World Needs Now Is Love του 1965.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει και πάλι ο Todd Philips, ενώ το σενάριο συνυπογράφουν ο σκηνοθέτης και ο Scott Silver (8 Mile).

Το Joker: Folie à Deux θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου 2024.

 

Διαβάστε   Ο Χοακίν Φοίνιξ, πριν γίνει ο Joker, ανάμεσα σε δύο αγάπες...