Ξεκινά η καμπάνια crowdfunding της φοιτητικής ταινίας “Χαρτζιλίκι”

Πίσω από την την παραγωγή της ταινίας μικρού μήκους “Χαρτζιλίκι” βρίσκεται μια ομάδα τελειόφοιτων φοιτητών που προέρχονται από το Τμήμα Κινηματογράφου και από το Τμήμα Εικαστικών της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η ομάδα παραγωγής θα πραγματοποιήσει τα γυρίσματα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης στα μέσα Σεπτεμβρίου, ενώ στην ταινία πρωταγωνιστούν η Κλειώ – Δανάη Οθωναίου, ο Νίκος Νικολαΐδης και ο Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος. Αυτή την περίοδο, η ταινία βρίσκεται στο στάδιο προπαραγωγής καθώς και αναζήτησης χρηματοδότησης μέσω Crowdfunding στην πλατφόρμα GoGetFunding και αναζήτησης χορηγιών.

Πρόκειται για την δραματική ιστορία ενηλικίωσης ενός μοναχικού 12χρονου αγοριού, του Βίκτωρα, που ζει σε ένα ορεινό χωριό της σύγχρονης ελληνικής επαρχίας με την οικογένεια του. Ο εσωστρεφής Βίκτωρας περνάει το καλοκαίρι οργώνοντας το βουνό με το αυτοσχέδιο ποδήλατο του και την αγαπημένη του μουσική στα ακουστικά. Μερικές φορές όμως, πρέπει να αποχωριστείς ορισμένα κομμάτια του εαυτού σου προκειμένου να ωριμάσουν κάποια άλλα. Ο Βίκτωρας θα αναμετρηθεί με αυτή την πραγματικότητα όταν ο αυταρχικός πατέρας του τον αναγκάσει να δουλέψει μαζί του στα πρόβατα για να κερδίσει το χαρτζιλίκι του.

Η ομάδα παραγωγής συγκροτείται από μια ενθουσιώδη ομάδα νέων καλλιτεχνών με μεγάλη αγάπη για το κινηματογραφικό μέσο. Ταυτόχρονα τα μέλη της ομάδας απευθύνουν πρόσκληση στο κινηματογραφόφιλο κοινό, ώστε να συνεισφέρουν οικονομικά στην παραγωγή της ταινίας, καθώς ο οικονομικός σχεδιασμός της βασίζεται σε ίδια κεφάλαια, προσωπικό χρόνο και μόχθο. Η εξωτερική στήριξη των χρηστών και του κοινού θεωρείται απαραίτητη για να καταφέρουν οι δημιουργοί της ταινίας να την ολοκληρώσουν.

Για αυτόν τον σκοπό δημιουργήθηκε η εξής καμπάνια χρηματοδότησης:

Διαβάστε   3ο Πανόραμα Ταινιών του Τμήματος Κινηματογράφου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

https://gogetfunding.com/hartziliki-pocket-money-short-film/  

Πληροφορίες για την παραγωγή της ταινίας:

E-mail: hartzilikifilm@gmail.com

Instagram: https://www.instagram.com/hartziliki_film/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCJsHy57sOA_6Qh5bsLG1v8w

Facebook: https://www.facebook.com/Hartziliki