Ξεκινάει η παραγωγή της νοτιο-κορεάτικης σειράς “Black Knight” από το Netflix

Το Netflix επιβεβαίωσε την παραγωγή Black Knight  από τον σκηνοθέτη Τσο Ούι-σεόκ, με ένα καστ που περιλαμβάνει τους Κιμ Γου-μπιν, Κανγκ γιου-σεόκ και Ε Σομ. Σ’ αυτήν τη νέα σειρά του Netflix, ο Τσο και ο Κιμ Γου-μπιν ξανασυναντιούνται μετά το μπλοκμπάστερ Master.

Το Black Knight απεικονίζει έναν κόσμο, το 2071, όπου ο αέρας είναι μολυσμένος και οι άνθρωποι χρειάζονται ειδικές μάσκες για να μπορούν να αναπνέουν. Μόνο το ένα τοις εκατό της ανθρώπινης φυλής έχει επιζήσει, ενώ έχει δημιουργηθεί μια αυστηρή κοινωνική διαστρωμάτωση στα έρημα νησιά της κορεατικής χερσονήσου. Οι μεταφορείς παίζουν σημαντικό ρόλο σε αυτό το σύστημα, ενώ για τους πρόσφυγες, το να γίνουν μεταφορείς είναι η μόνη ελπίδα για να επιζήσουν. Εν μέσω χάους, το Black Knight αφηγείται την ιστορία ενός θρυλικού μεταφορέα, του “5-8”, που έχει εξαιρετικές πολεμικές δεξιότητες και του πρόσφυγα “Σαουόλ” που ονειρεύεται να ακολουθήσει τα βήματα του πρώτου.

Το Black Knight βασίζεται στο δημοφιλές, ομώνυμο webtoon που απέσπασε το βραβείο E-IP στα ασιατικά βραβεία Asian Film Market, ένα event που φέρνει κοντά τις δραματικές σειρές και τα μυθιστορήματα του web, καθώς και τα webtoon και τους δημιουργούς με ειδικούς της βιομηχανίας της ψυχαγωγίας. Η ιστορία τράβηξε την προσοχή του κόσμου, καθώς επανεφευρίσκει ένα γνώριμο επάγγελμα, εκείνο του μεταφορέα, και το παρουσιάζει ως μια οντότητα που φέρει την ευθύνη για την επιβίωση της ανθρώπινης φυλής.

Ο Κιμ Γου-μπιν, ο οποίος πρωταγωνίστησε στα Master, Twenty και The Con Artists και τις δραματικές σειρές Ανεξέλεγκτη Αγάπη και Inheritors, υποδύεται τον θρυλικό μεταφορέα “5-8”. Η προσμονή είναι μεγάλη για το Black Knight καθώς ο Κιμ ξανασυναντά τον Τσο για πρώτη φορά μετά το Master.

Διαβάστε   "Painkiller": Η απαρχή και οι συνέπειες της κρίσης των οπιοειδών στην Αμερική σε μια μίνι σειρά από το Netflix

Τον ρόλο του Σαουόλ, ενός προσφυγόπουλου και θαυμαστή του “5-8” που ονειρεύεται να γίνει μεταφορέας, θα υποδυθεί ο ανερχόμενος Κανγκ γιου-σεόκ. Ο Κανγκ έχει γίνει γνωστός μέσα από τις ερμηνείες του σε δραματικές σειρές, όπως τα The Grotesque Mansion: The Original, Light on Me, Start-Up και Once Again.

Η Ε Σομ υποδύεται τη Σεολάχ, μια στρατιωτικό στο Κέντρο Πληροφόρησης για την Άμυνα. Η Σεολάχ σώζει τον Σαουόλ και τον φροντίζει σαν να ανήκει στην οικογένειά της. Η αξία της Ε Σομ ως ηθοποιού έχει αποδειχτεί μέσα από τις ερμηνείες τις σε ταινίες όπως τα Samjin Company English Class, Inseparable Bros, Microhabitat και τη δραματική σειρά Taxi Driver.

Συνολικά, υπό την καθοδήγηση του Τσο, ο συνδυασμός του καστ με τους μοναδικούς χαρακτήρες υπόσχεται να καθηλώσει τους θεατές. Το Black Knight θα είναι διαθέσιμο στο Netflix.