Νέες και παλιές παραγωγές στο Netflix για τον Απρίλιο

Η Άνοιξη έφτασε, και παρά τον καλό καιρό, υπάρχουν ακόμη μέρες όπου ένα αναπαυτικό μέρος, μια ζεστή κουβέρτα και ένας «μαραθώνιος» παρακολούθησης στο Netflix είναι απαραίτητα.

Αυτόν τον Απρίλιο, πολλές κλασικές ταινίες επιστρέφουν, ενώ πρεμιέρα κάνουν και πολλές νέες σειρές και σεζόν. Εδώ βρίσκονται μερικές προτάσεις για να αναζητήσει κανείς αυτόν τον μήνα στο Netflix.

 

Κωμωδίες:

  • Kevin Hart: Irresponsible – Ημερομηνία κυκλοφορίας: 2 Απριλίου

Ο Κέβιν Χαρτ δε μας απογοητεύει ποτέ, και στο Irresponsible, είναι τόσο αστείος όσο ποτέ άλλοτε. Εμπνευσμένη από τα δικά του προσωπικά λάθη, αυτή η νέα κωμωδία μιλά για τα τρία παιδιά του Χάρτ και τον δεύτερο γάμο του.

Ο δημοφιλής κωμικός έχει νέες ιστορίες να μοιραστεί με τον δικό του συναρπαστικό, φρέσκο τρόπο.

  • Pineapple Express (Φούντα Εξπρές) – Ημερομηνία κυκλοφορίας: 1 Απριλίου

Ο Σεθ Ρόγκεν και ο Τζέιμς Φράνκο έχουν έναν αδιαμφισβήτητο δεσμό. Ως μία από τις καλύτερες δυάδες της μεγάλης οθόνης, το Φούντα Εξπρές είναι η ταινία όπου η φήμη τους απογειώνεται, και παρέχει στο κοινό αστείο – αλλά και χαζό – χιούμορ, κάτι που είναι και ακριβώς ο σκοπός της ταινίας.

 

Ρομαντικές κομεντί:

  • The Perfect Date – Ημερομηνία κυκλοφορίας: 12 Απριλίου

Ένα όνομα: Νόα Σεντίνεο. Τα μέσα δικτύωσης έχουν πάρει φωτιά με τον νέο αυτόν καρδιοκατακτητή, και το Netflix δεν αποτελεί εξαίρεση.

Το The Perfect Date είναι η τέταρτη ταινία του Σεντίνεο στο Netflix και έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές. Απεγνωσμένος στην προσπάθειά του να πληρώσει τα δίδακτρα του κολλεγίου, ο νεαρός προσφέρει τις υπηρεσίες του ως «το τέλειο ραντεβού».Τα πράγματα όμως περιπλέκονται, όταν τα αισθήματα του νεαρού αγοριού αρχίζουν να γίνονται αληθινά.

Διαβάστε   Αυτό είναι το cast της πολυαναμενόμενης πρωτότυπης ρώσικης σειράς του Netflix "Anna K."

  • The Ugly Truth (Η Γυμνή Αλήθεια) – Ημερομηνία κυκλοφορίας: 25 Απριλίου

Ως μια ταινία που απευθύνεται – κυρίως – στο γυναικείο κοινό, και με έναν πιο ενήλικο, σαρκαστικό, κάπως άσεμνο και εξαιρετικά κωμικό τρόπο, η Γυμνή Αλήθεια παραμένει ψηλά στη λίστα των καλύτερων rom-com ταινιών. Η Κάθριν Χέιγκλ και ο Τζέραρντ Μπάτλερ δε μας απογοητεύουν ποτέ.

 

Σειρές:

  • New Girl: 7ος κύκλος – Ημερομηνία κυκλοφορίας: 10 Απριλίου

Αν το New Girl δεν ήταν ως τώρα στην κορυφή της λίστας σας, είναι κάτι που πλέον πρέπει να συμβεί. Τώρα που η τελευταία σεζόν θα είναι σύντομα διαθέσιμη σε streaming, υπάρχει ένας ακόμη λόγος για να ξεκινήσετε την σειρά.

Στο New Girl παρακολουθούμε την αναπάντεχη ζωή μιας πολύ μοναδικής παρέας συγκατοίκων στo διαμέρισμά τους, καθώς αυτή φτάνει στο τέλος της.

Η σειρά είναι αλλόκοτη και χιουμοριστική, συνθέτοντας έτσι μια ευχάριστη κωμωδία.

  • No Good Nick – Ημερομηνία κυκλοφορίας: 15 Απριλίου

Η αμερικανική κωμωδία δείχνει πώς έρχονται τα πάνω-κάτω στη ζωή μιας οικογένειας, όταν ένας απατεώνας εμφανίζεται στην πόρτα τους, ισχυριζόμενος ότι είναι μακρινός τους συγγενής.

Με τη Μελίσα Τζόαν Χαρτ και τον Σον Άστιν στο ρόλο των γονέων που έρχονται αντιμέτωποι με τις δυσκολίες, αυτή η νέα σειρά υπόσχεται να γίνει μια νέα απίθανη οικογενειακή κωμωδία.

 

Horror:

  • Texas Chainsaw Massacre 3D (Ο Δολοφόνος με το Πριόνι) – Ημερομηνία κυκλοφορίας: 1 Απριλίου

Αυτή η ταινία τρόμου αγνοεί τη λογική, είναι καθ’ όλα φρικιαστική και περιλαμβάνει δυνατές, παρατεταμένες κραυγές, όμως εξακολουθεί να παραμένει ένα δημοφιλές, κλασικό θρίλερ.

  • Friday the 13th (Παρασκευή και 13) (2009) – Ημερομηνία κυκλοφορίας: 1 Απριλίου
Διαβάστε   "1899": Ξεκινά η παραγωγή της νέας πρωτότυπης σειράς μυστηρίου του Netflix από τους παραγωγούς της σειράς "Dark"

Αν θέλετε κάτι πιο κλασικό για νιώσετε πιο έντονα την αίσθηση του τρόμου, δεν υπάρχει κάτι που να ξεπερνάει την Παρασκευή και 13 του 1980 στο Cunningham, όπου παρακολουθούμε την καταδίωξη μιας ομάδας εφήβων στο δάσος.

 

Μια ματιά στο παρελθόν:  

  • Bonnie and Clyde  (Μπόνι και Κλάιντ, 1967) – Ημερομηνία κυκλοφορίας: 1 Απριλίου

Μιλάμε για μια επιστροφή στα κλασικά του παρελθόντος. Αναφορές στους Μπόνι και Κλάιντ γίνονται συνεχώς, όμως πόσοι πραγματικά έχουν όντως δει την ταινία; Αυτή η κλασική ταινία ζητά από το κοινό να υποστηρίξει τους εγκληματίες, ενώ μας κάνει να ανακαλύψουμε μέσα μας και μια άλλη πλευρά του εαυτού μας.

  • Spy Kids (Μίνι Πράκτορες)  – Ημερομηνία κυκλοφορίας: 1 Απριλίου

Οι Μίνι Πράκτορες δεν χρειάζονται πολλές εξηγήσεις. Αν νιώθετε μια νοσταλγία και είστε σε διάθεση για μια ακραία, υπερβολικά ευρηματική εμπειρία, αυτή η ταινία είναι ιδανική.

 

*Η φωτογραφία του θέματος προέρχεται από την ταινία Μπόνι και Κλάιντ (1967)