Μια Εποχή με το Όνομά σου…

“Σε παρακαλώ, άσε με για μία φορά να έρθω στην εποχή σου”

Η Τζουν-χι (Τζέο Γέο-μπιν) ζει ανήσυχα προσπαθώντας να ξεπεράσει τον θρήνο της για τον παλιό της έρωτα, τον Γιον-τζουν (Αν Χιο-σέοπ), που πέθανε ξαφνικά σε ένα ατύχημα πριν από έναν χρόνο. Η ζωή της είναι άδεια και η ίδια αισθάνεται ότι ο Γιον-τζουν βρίσκεται κάπου ακόμα ζωντανός. Μια μέρα δέχεται ένα μυστηριώδες ανώνυμο δέμα και μια φωτογραφία. Μια φωτογραφία με ένα κορίτσι που μοιάζει ακριβώς όπως η ίδια, ένα αγόρι που μοιάζει ακριβώς όπως ο Γιον-τζουν και ένα άγνωστο αγόρι που στέκεται μπροστά από το κατάστημα “Δίσκοι 27”, καθώς και ένα δέμα που περιέχει ένα παλιό κασετόφωνο. Με το που βάζει την κασέτα στο κασετόφωνο, η Τζουν-χι ταξιδεύει με μαγικό τρόπο από το 2023 στο 1998.

Παράλληλα στο 1998, ο έξυπνος, αθλητικός και όμορφος Σι-χον (Αν Χιο-σέοπ ) ανακαλύπτει ότι ο κολλητός του, Ιν-γκιου (Κανγκ Χουν), τρέφει αισθήματα για ένα κορίτσι που δουλεύει στο κατάστημα “Δίσκοι 27” και αποφασίζει να τον βοηθήσει. Οι τρεις τους γίνονται γρήγορα φίλοι, αλλά τα πάντα καταστρέφονται μετά το αυτοκινητιστικό της Μιν-τζου. Η Μιν-τζου ξυπνά μερικές μέρες μετά το ατύχημα, αλλά είναι κάπως διαφορετική. Το άλλοτε ήσυχο και ντροπαλό κορίτσι ξαφνιάζει τους πάντες με την εξωστρέφεια και την κοινωνικότητά του. Μάλιστα, μέχρι και η ίδια η Μιν-τζου ξαφνιάζεται με αυτό που της συμβαίνει – έχει την ίδια εμφάνιση, αλλά ακόμα και η εποχή που ζει είναι διαφορετική. Η Τζουν-χι από το 2023 ξύπνησε ως Μιν-τζου στο 1998. Και σαν να μη έφτανε μόνο αυτό, ο Σι-χον, τον οποίο βλέπει πρώτο όταν ξυπνά, μοιάζει ακριβώς όπως ο παλιός της έρωτας, Γιον-τζουν, γεγονός που τη γεμίζει με χαρά και έκπληξη. Για έναν ανεξήγητο λόγο, ο Σι-χον αρχίζει να νιώθει ερωτική έλξη για τη Μιν-τζου, η οποία ξαφνικά “άλλαξε”. Παράλληλα, ο Ιν-γκιου αρχίζει να μην υπάρχει στον ανεπαίσθητο κόσμο των δύο.

Διαβάστε   "The Mandalorian": Mando και Grogu ξανά μαζί στο συναρπαστικό trailer της τρίτης σεζόν της σειράς!

Προσπαθώντας να εξηγήσει το μυστήριο του ταξιδιού στον χρόνο και να βάλει τα πάντα στη θέση τους, η Τζουν-χι ανακαλύπτει ότι αυτό που συνέβη στη Μιν-τζου δεν ήταν ατύχημα, αλλά ότι το προκάλεσε σκόπιμα κάποιος και ότι ενδεχομένως η Μιν-τζου να πεθάνει ξανά.

Η Τζουν-χι που ζει ως Μιν-τζου, ο Σι-χον και ο Ιν-γκιου αρχίζουν να ψάχνουν την αλήθεια πίσω από τον δολοφόνο για να προστατέψουν τη Μιν-τζου…

Το Μια Εποχή με το Όνομά σου (A Time Called You) είναι μια ρομαντική κορεάτικη σειρά μυστηρίου με πρωταγωνίστρια την Τζουν-χι που δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον χαμό του φίλου της, έναν χρόνο πριν. Όταν ξαφνικά μεταφέρεται πίσω στο 1998, γνωρίζει τον Σι-χον –που μοιάζει απίστευτα με τον μακαρίτη φίλο της– και τον φίλο του, Ιν-γκιου. Η επερχόμενη σειρά του Netflix αποτελεί ριμέικ της ταϊβανέζικης δραματικής σειράς Someday Or One Day που μεταδόθηκε από το δίκτυο CTV από το 2019 έως το 2020.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς, Τζέο Γέο-μπιν, αποτελεί ένα γνώριμο πρόσωπο για τους φανς του περιεχομένου τού Netflix, πρωταγωνιστώντας ήδη σε τέσσερις πρωτότυπες παραγωγές της πλατφόρμας, στην ταινία Night in Paradise, και τις σειρές Be Melodramatic, Vincenzo και Glitch.

Ο Αν Χιο-σέοπ έχει πρωταγωνιστήσει σε δύο πρωτότυπες παραγωγές του Netflix, στα A Business Proposal και Abyss, ενώ ο Κανγκ Χουν έχει αναλάβει μέχρι στιγμής μόνο δευτερεύοντες ρόλους σε τρεις πρωτότυπες παραγωγές της πλατφόρμας (You Are My Spring, Twenty-Five Twenty-One, Little Women), με τον ρόλο του στη σειρά Μια Εποχή με το Όνομά σου να είναι ο πρώτος πρωταγωνιστικός ρόλος του ηθοποιού.

Διαβάστε   Το ψυχολογικό θρίλερ "The Weekend Away" έρχεται στο Netflix με πρωταγωνίστρια τη Λέιτον Μίστερ

Τη σκηνοθεσία της σειράς έχει αναλάβει ο Κιμ Τζιν-Γουόν (My Country: The New Age, Just Between Lovers).

Η πρώτη σεζόν της σειράς θα είναι διαθέσιμη σε streaming από το Netflix στις 8 Σεπτεμβρίου 2023.