«Μην Τρέμεις»: μια ταινία θρίλερ από το Τμήμα Κινηματογράφου (ΑΠΘ) ζητάει την οικονομική στήριξή μας…

Ένα χρόνο μετά το θάνατο της μητέρας τους, η Άννα παίρνει τον αδερφό της, το Μιχάλη, και πηγαίνουν για ένα Σαββατοκύριακο στο παλιό σπίτι που πήγαιναν μαζί της, πριν αυτή πεθάνει. Όμως, οι σκιές του παρελθόντος και οι φόβοι τους τους περιμένουν ενώ κάτι σκοτεινό μοιάζει να καραδοκεί σε κάθε τους βήμα. Το κάποτε ήρεμο, ζεστό καταφύγιο, μοιάζει πλέον ένα μέρος απόμακρο και στοιχειωμένο. Η Άννα και ο Μιχάλης αισθάνονται μόνοι. Πιο μόνοι από ποτέ.  Η Άννα καλείται να δώσει ένα τέλος στο φόβο της και να προχωρήσει. Να μην τρέμει…

Το ‘’Μην Τρέμεις’’ είναι μια ταινία που ανήκει στο είδος drama-mystery-thriller, και παράγεται εξ’ ολοκλήρου από φοιτητές του Τμήματος Κινηματογράφου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των μαθημάτων που διδάσκονται.

Οι ίδιοι αναφέρουν σχετικά:

Ως ομάδα, βρισκόμαστε σε μεγάλο βαθμό, στη μετάβαση μεταξύ του ακαδημαϊκού περιβάλλοντος και ενός πολύ πιο απαιτητικού, και την ίδια στιγμή, αληθινού, αυτό του επαγγελματικού πεδίου.

Σίγουρα, σε ένα επίπεδο, και για κάποιους από τους συντελεστές, η ταινία λειτουργεί παράλληλα και ως διπλωματική εργασία, ενώ άλλοι της τομείς και πτυχές, προέκυψαν στο πλαίσιο εργαστηρίων και μαθημάτων. Πάνω απ’ όλα, όμως, για εμάς, αποτελεί μια επένδυση. Είναι, για τον/την καθένα/καθεμιά από εμάς, το επόμενο βήμα προς το μέλλον, τη δουλειά, το επάγγελμα, το χώρο που αγαπάμε και που είμαστε κομμάτι του. Σε αυτήν την κατεύθυνση, λοιπόν, θέλουμε η ταινία, να αντανακλά, με έναν άρτιο, στιβαρό τρόπο, τη δημιουργική ταυτότητα, τις ικανότητες και την αισθητική μας. Έτσι λοιπόν, ζητάμε τη δική σας, πολύτιμη βοήθεια. Θα ήταν τιμή και μεγάλη μας χαρά να έχουμε τη στήριξη σας σε αυτή τη δημιουργία.

Τρόπους στήριξης, όπως και περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, μπορείτε να βρείτε στη σελίδα, της crowdfunding καμπάνιας μας:

https://www.indiegogo.com/projects/shiver-not-a-short-film–3#/

 όπως και στα social media της ταινίας:

instagram: https://www.instagram.com/shivernot_film/

facebook: https://www.facebook.com/shivernotshortfilm

Με βάση το πλάνο παραγωγής, το «Μην Τρέμεις»  είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιήσει γυρίσματα τέλη Μάρτη με αρχές Απρίλη, ενώ η ταινία αναμένεται να είναι έτοιμη το ερχόμενο φθινόπωρο.

Μέχρι τότε… Shiver not and spread the word.