“Μην Ανοίγεις την Πόρτα”: Η πρώτη ταινία μεγάλου μήκους των Unboxholics “σπάει ταμεία” πριν ακόμη κυκλοφορήσει στις αίθουσες!

Μετά από μια μακρά και επιτυχημένη πορεία στο ελληνικό διαδίκτυο και το YouTube οι Unboxholics, τα αδέρφια Σάκης και Αλέξανδρος Καρπάς, παρουσιάζουν την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία τους με τίτλο Μην Ανοίγεις την Πόρτα, ένα ψυχολογικό θρίλερ σε σενάριο και σκηνοθεσία των αδερφών Καρπά. Η υπόθεση της ταινίας βρίσκει τους χαρακτήρες “Μακριά από τον πολιτισμό, σε ένα παγωμένο δάσος στην αφιλόξενη πλαγιά ενός βουνού, όπου μια ομάδα ερευνητών δέχεται επίθεση από μια απροσδιόριστη φιγούρα. Μοναδική διασωθείσα, μια νεαρή βιολόγος η οποία βρίσκει καταφύγιο στην απομονωμένη καλύβα ενός μυστήριου άντρα. Μαζί, θα ξεκινήσουν ένα αποκαλυπτικό ταξίδι στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής. Τι βρίσκεται άραγε στην σκοτεινή καρδιά του δάσους;”

Εκτός του περιεχομένου που ανεβάζουν σχετικά με το gaming και τα διάφορα προϊόντα τεχνολογίας, οι Unboxholics έχουν ήδη παρουσιάσει στο κοινό τέσσερις μικρού μήκους ταινίες, όπως επίσης και μια διαδραστική σειρά θρίλερ με τίτλο Κουκλοθέατρο, όλα ανεβασμένα και διαθέσιμα για streaming στο κανάλι τους στο YouTube.

Όσον αφορά το Μην Ανοίγεις την Πόρτα, η ταινία έχει κάνει ήδη “πάταγο” πριν ακόμη κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες, καθώς έχει ήδη κόψει περισσότερα από 15.000 εισιτήρια, με την προπώληση να έχει ξεκινήσει στις 15 Μαρτίου!

 

Μην Ανοίγεις την Πόρτα (2024)

Σκηνοθεσία: Σάκης Καρπάς, Αλέξανδρος Καρπάς

Ηθοποιοί: Φωτεινή Λεβογιάννη, Σάκης Καρπάς

Διάρκεια: 95′

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

 

Διαβάστε   "Ένα Καινούργιο Αύριο": Μια αυτοσαρκαστική κωμωδία για την επίδραση και τη μαγεία του κινηματογράφου δια χειρός Nanni Moretti