Κυκλοφόρησε το trailer του πολυαναμενόμενου θρίλερ του Netflix “Thar”

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης πρωτότυπης ταινίας του Netflix με τίτλο Thar, το οποίο αποκαλύπτει εκπληκτικές ερμηνείες από το δίδυμο πατέρα-γιου, Ανίλ Καπούρ και Χαρσβαρντάν Καπούρ, τον θρυλικό ηθοποιό Σατίς Κοσίκ και την Φατίμα Σάνα Σάιχ. Η ταινία θα κυκλοφορήσει το Netflix στις 6 Μαΐου 2022.

Η ταινία έχει κεντρικό ήρωα τον Σιντάρτ, έναν αρχαιοπώλη σε ένα απομακρυσμένο χωριό στο Ρατζαστάν το οποίο πλήττεται από μια σειρά από βίαιες δολοφονίες. Ερευνώντας αυτές τις δολοφονίες, ο ντόπιος αστυνομικός Σουρέκα Σινγκ συναντά τον Σιντάρτ… θα είναι αυτή όμως η μόνη συνάντηση; Οι ενδιαφέροντες χαρακτήρες, η συναρπαστική ιστορία και η γραφικότητα των άγονων ερήμων θα αφήσουν άφωνους τους θεατές μέχρι το τέλος.

Μιλώντας για την ταινία, ο Χαρσβαρντάν Καπούρ δήλωσε: “Η αναμονή σχεδόν τελείωσε και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που η ταινία μας περνά πλέον στο κοινό από όλο τον κόσμο. Δώσαμε προσοχή και στην πιο μικρή λεπτομέρεια για να δημιουργήσουμε έναν μοναδικό κόσμο και μια μοναδική ιστορία”.

Μιλώντας για τη συνεργασία με τον γιο του, ο Ανίλ Καπούρ δήλωσε: “Μου αρέσει να συνεργάζομαι με ταλαντούχους νέους και το γεγονός ότι στο ‘Thar’ φέραμε νέους ηθοποιούς και σκηνοθέτες με κάνει να βλέπω τις ταινίες με ένα τελείως διαφορετικό μάτι”.

Σε αυτό το πλαίσιο ο Σατίς Κοσίκ δήλωσε: “Είμαι ενθουσιασμένος που συμμετέχω σε αυτήν την παραγωγή και που μου δίνεται η ευκαιρία να συνεργαστώ με τον Ανίλ Τζι και τα υπόλοιπα μέλη του καστ και του συνεργείου. Όταν μου πρότειναν αυτόν τον χαρακτήρα, σκέφτηκα ότι θα ήταν μια φανταστική ευκαιρία να υποδυθώ αυτόν τον ρόλο γιατί είναι κάτι που δεν έχω κάνει στην υποκριτική μου καριέρα μέχρι σήμερα”.

Η Φατίμα Σάνα Σάιχ πρόσθεσε: “Μου δόθηκε η ευκαιρία να αναλάβω έναν πολύ ξεχωριστό ρόλο που δεν είχα υποδυθεί στο παρελθόν. Η συνεργασία μου με τους Ρατζ Σινγκ Τσαουντάρι, Χαρσβαρντάν, Ανίλ, Σατίς και Τζιτέντρα Τζόσι ήταν πολύ καλή. Όπως πάντα, είμαι ενθουσιασμένη που συνεργάζομαι ξανά με το Netflix και ανυπομονώ να δω πώς θα αντιδράσει το κοινό σε αυτήν την ταινία και τον χαρακτήρα μου”. 

Ο σκηνοθέτης Ρατζ Σινγκ Τσαουντάρι πρόσθεσε: “Το ‘Thar’ εκπροσωπεί ένα μοναδικό και καθηλωτικό είδος και είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος που το παρουσιάζω στο κοινό. Χρειάστηκαν πολλά χρόνια για να γίνει αυτή η ταινία πραγματικότητα και η εμπειρία ήταν συναρπαστική, από την αρχή μέχρι το τέλος. Η συνεργασία μου με τόσο εκπληκτικούς ηθοποιούς και με μια εκπληκτική ομάδα ήταν ένα απίστευτο ταξίδι και ανυπομονώ να δει το κοινό από όλο τον κόσμο αυτήν την ταινία μέσω του Netflix”.

 

Διαβάστε   "Το Ξόρκι", η πιο τρομακτική ταινία που φτιάχτηκε ποτέ στην Ταϊβάν, έρχεται στο Netflix!

Thar (2022)

Σκηνοθεσία: Raj Singh Chaudhary

Ηθοποιοί: Anil Kapoor, Fatima Sana Shaikh, Satish Kaushik, Harshvardhan Kapoor

Διάρκεια: 108′

Η ταινία θα είναι διαθέσιμη σε streaming από το Netflix από τις 6 Μαΐου 2022